GIEL BEELEN vertrekt per direct bij NPO Radio 2 (twitteraars denken aan flauwe grap)

0

Radio dj Giel Beelen vertrekt bij NPO Radio 2 aan. In een video van de live-uitzending van dinsdagavond die hij op zijn Instagram plaatste, geeft hij aan dat het zijn laatste uitzending was. Volgens Twitteraars zou het echter een grap van Beelen zijn. In plaats van ’mij’ zou hij ’mei’ bedoeld hebben aangezien hij dit in het verleden al vaker deed.

Beelen vertelt in de video dinsdag rond middernacht onder meer over de onrust in radioland. Hij noemt het een “aardverschuiving”, die helaas ook plaatsvindt onder dj’s. Hij zegt een fantastische tijd te hebben gehad bij NPO Radio 2.


Giel Beelen stapte in oktober 2020 van Radio Veronica naar BNNVARA. “Ik ben begonnen op NPO Radio 2 van 4.00 tot 6.00 uur. Ik mocht gelijk meedoen met de Top 2000, het Songfestival en kreeg promotie naar het waanzinnige tijdslot 22.00 tot 0.00 uur”, keek hij terug. “Elke dag livemuziek, specials, alleen maar bezig zijn met muziek. Ik ben een dankbaar mens. NPO Radio 2 is een warm bad en echt een familie”, zei hij voordat hij zijn laatste plaat startte. “Voor mij houdt het hier op.”

Beelen was eerder jarenlang te horen op NPO 3FM, voordat hij in 2017 vertrok naar Radio Veronica, waar hij een ochtendshow ging presenteren. Het is nog niet bekend waar hij nu aan de slag zal gaan.