Getrouwde Wilfred Genee: ‘Twee jaar relatie met RTL-collega Laurien Verstraten’

0

De met Lili Pirayesh getrouwde Wilfred Genee heeft volgens vroegere boezemvriend Dennis Schouten twee jaar een buitenechtelijke relatie gehad met RTL-collega Laurien Verstraten. Het ging uit toen Genee voor Laurien vrouw en kinderen wilde verlaten en Laurien dat niet zag zitten…

In het youtube-programma Roddelpraat, dat Dennis Schouten met Jan Roos maakt, vertelt Schouten, een vroegere boezemvriend van Genee, dat Wilfred Genee in 2017 en 2018 een affaire had met Laurien Verstraten, die op RTL7 gesponsorde programma’s presenteert.


Schouten roddelpraat-collega Jan Roos over die affaire: “Ze huurde een appartement van Wilfred en zij zijn dus twee jaar met elkaar geweest. Ze hadden gewoon verkering, hè? Het was niet even naar Van der Valk om een wippie te maken.” Waarop Dennis Schouten aanvult met: “Nee, ze hebben twee jaar een affaire gehad en dat is bevestigd door twee betrouwbare bronnen.”

Volgens Dennis Schouten eindigde de relatie om een bijzondere reden. “In 2018 heeft Laurien een punt gezet achter de relatie met Wilfred, die toen ook gewoon samen was met Lili. Ze heeft er een punt achter gezet omdat Wilfred op een gegeven moment naar haar toekwam en zei: ‘Ik wil Lili verlaten en kinderen met jou.’”


(Beeld: RTL7)

Jan Roos : “Het werd haar een beetje te heet onder de voeten. Ze dacht: ik vind het wel leuk om met Willie een beetje van wippestein te gaan – het scheelt toch een paar honderd euro per maand huur – en nu wil hij trouwen en kinderen. Ze dacht: dat gaan we niet doen, pleite!”

volgens Dennis schouten hebben tee van zijn bronnen het verhaal bevestigd. “Een bron werkt in de media en een andere bron werkte ook mee aan een programma dat Wilfred heeft gemaakt. Die hebben dit dus bevestigd. Ik vroeg: wist Lili dit? Nee, dit is ook nieuws voor Lili.”