Geruchten over vreemdgaan Marco: Leontine Borsato vrijwillig opgenomen in stresskliniek

0

Terwijl de geruchten dat Marco Borsato weer vreemdgaat steeds luider klinken heeft de na de scheiding van de zanger in de armen van Marco Borsato teruggekeerde Leontine Borsato zich vrijwillig voor zes dagen laten opnemen in de Spaanse stresskliniek van dokter Juriaan Galavazi in Malaga. In die zes dagen moet moeten haar hoofd en lichaam weer verbinding krijgen.

Het nieuws dat Leontine in de stresskliniek zit werd onthuld door Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer en is inmiddels door haar management bevestigd. Colwijer heeft zekere naam en fam na haar onthullingen over Andre Hazes. Leontine volgt, sinds afgelopen zaterdag, een zogeheten ‘transformatietraject’ in de kliniek van dokter Juriaan Galavazi in Malaga.


Het 4500 euro kostende zesdaagse traject zou een training zijn om hoofd en lijf weer met elkaar in verbinding te laten komen. “Juriaan Galavazi is is een huisarts gespecialiseerd in de fysieke klachten (slapeloosheid, somberheid, hartkloppingen, buikklachten etc) die je kunt ervaren naar aanleiding van enorme stress”, schrijft Yvonne Coldeweijer op Instagram.

“Door middel van coaching leer je de oorzaak en werk je aan structurele verandering. De deelnemers van de groep hebben hun telefoon deze week ook uitgeschakeld. Het traject duurt zes dagen en Leontine is samen met de groep afgelopen zaterdag gestart in Malaga.”


Frits Huffnagel zei maandagavond in Shownieuws het maar een zweverige cursus te vinden en sprak van  van ‘zakkenklopperij’. Aan de 6-dgaase cursus doen gelijktijdig maximaal zestien mensen aan mee. Dat levert dokter Juriaan in net geen weekje een niet onaardige 72.000 euro op.

Op de website van de kliniek zijn de commentaren van cursisten, niet verwonderlijk, positief.  “Na deze retreat weet ik dat ik de belangrijkste persoon in mijn leven ben (en daarmee ook het grootste geschenk voor de ander).” En: “Dat ik vrij ben om te doen en laten wat goed en kloppend is voor mij.”

Yvonne Coldewijer meldde recent dat Leontine’s man Marco Borsato nog steeds vreemd gaat. Ze kondigde ook  onthullingen over de zanger aan. Coldewijer is niet de enige die zegt dat Marco weer vreemd zou gaan. Roddelkanalen Juice Channel en RoddelPraat hinten daar ook al een tijdje op.

In het Vlaamse programma Het Huis blikt Marco Borsato woensdagavond terug op zijn burn-out en de relatieproblemen met Leontine. Zo onthult hij hoe hij het hart van Leontine terugwon nadat zij de relatie verbrak. “Als de liefde van je leven, de moeder van je kinderen, bij je weggaat, word je lamgelegd door het verdriet.” Marco schreef Leontine een brief, met Kerstmis. “Ik heb de volledige verantwoordelijkheid genomen voor wat ik gedaan had en ik heb haar erkenning gegeven voor haar verdriet.”