Pagina titel ...

Inlusief Feyenoord-kamer: Nu ECHT BINNENKIJKEN in de villa van Dirk Kuijt die te koop is voor €6,9 miljoen

0


Beeld: Christie’s International Real Estate/Michael van Oosten

Vorige week zette Dirk Kuyt zijn villa in Noordwijk te koop voor 6.9 miljoen euro. Binnenkijken mocht toen niet, maar nu wel. De villa blijkt te beschikken over een schitterende bas, een prachtige wijnkelder, een Gym, een binnenzwembad, een game-room, een thuisbioscoop en een speciale Feyenoord-kamer waar je je in de Kuip waant.De villa van Dirk Kuyt in Noordwijk, met werkelijk alles  erop en eraan, van wellnessruimte met sauna en Turks stoombad tot en met een eigen voetbalveld in de tuin, staat te koop voor net geen zeven miljoen. Dat betekent dat ex-vrouw Gertrude met de vier kinderen: Noelle (16), Roan Dirk (13), Jorden (12) en Aidan Benjamin (8), moet verhuizen. Voor Gertrude gelukkig: ze trouwde met jeugdliefde Dirk in gemeenschap van goederen. Ze krijgt dus niet alleen de helft van de verkoopprijs van de villa, maar ook van zijn vermogen, geschat op tegen de 30 miljoen euro.

Kuyts makelaar meent dat Dirk echt iets bijzonders heeft laten bouwen op de plek, een groot perceel van maar liefst 4.404 m² eigen grond, van de ouderwetse villa die hij in 2013 voor ruim €2 miljoen kocht in Noordwijk om die vervolgens te laten slopen.  Op de plek verrees een kapitale villa waar Dirk met vrouw en 4 kinderen in 2015 ging wonen.

Dirk en Gertrude (Beeld: Frans van Zijst)

Vijf jaar later, in juni 2020, meldde Kuyt dat hij ging scheiden. Een eenduidige reden voor de breuk met Gertrude, met wie hij sinds zijn zeventiende samen was, noemde hij niet. “Het vuur van de relatie doofde”, stelde hij in De Telegraaf. “Het is een verdrietige situatie waarin het gezin en ik zitten. Zowel Gertrude als ik moet het uit elkaar gaan verwerken en ik moet zorgen dat het ook voor de kinderen een goede plek gaat krijgen.”

Recent bleek dat Kuyt een jaar voor hij zijn scheiding aankondigde was gevallen voor voor de charmes van Kate Reinemans (29), die in 2009 als 18-jarige deelnam aan de Miss Overijssel-verkiezing . De liefdesvonk tussen Kuyt en Kate zou eind 2019 overgesprongen zijn toen Kate voor het liefdadigheidsdoel IT4Kids een gala organiseerde waar ook de Dirk Kuyt Foundation aan meewerkte. In deze periode hadden Dirk en Kate al een zakelijk contact, maar al snel werd het meer.


En nu staat de villa van Dirk dus te koop. Op de site van de makelaar valt te lezen ‘Dit unieke object maakt deel uit van de Masterpiece Collection van Christie’s International Real Estate, een titel welke is voorbehouden aan de àllermooiste objecten uit onze portefeuille’. Dat ‘allermooiste object’ met alles erop en eraan mag van buiten mooi zijn, hoe het er binnen oogt krijg de potentiele koper niet te zien. “Uit oogpunt van discretie worden op onze website geen interieurfoto’s getoond; serieuze gegadigden informeren wij graag nader.

Maar aan de hand van de omschrijving van het gebodene zal het de koper aan niets ontbreken. Op de begane grond is de entree met vide, trappartij, gastentoilet en lift. De riante living heeft een  openhaard. Het aangrenzend terras heeft een veranda. Op de begane grond ok een televisiekamer, de Bulthaup woonkeuken waar een sterrenchef jaloers op zou zijn, de bijkeuken en een eetkamer annex kantoor.

Op de eerste verdieping krijgt de koper drie slaapkamers waarvan één masterbedroom met eigen dressing en twee luxe badkamers. De tweede verdieping heeft vier slaapkamers en een luxe badkamer.

Op de onderverdieping  een hal met lift, spectaculair binnenzwembad met jetstream en jacuzzi, een fitnessruimte en een wellnessruimte met saune, Turks stoombad en douches. Dan is er ook nog een wijnkelder, speelkamer, hobbyruimte annex bioscoop en een, volgens de makelaar, geweldige privé-bar. 

In een duinpan ligt het voetbalveld (Beeld: Christies)

De tuin van 4400m2 heeft diverse terrassen, biedt volop privacy en is ideaal op het zuiden gesitueerd. en in de tuin ligt ook nog eens een voetbalveld. Last-but-not-least liggen de Noordwijkse Koningin Astrid Boulevard en het strand op ca. 50 meter afstand.

Kortom: Dirk Kuyt liet voor zichzelf, zijn Gertrude en zijn vier kinderen een droomhuis op een droomplek bouwen, maar nu de huwelijkse droom is uiteengespat is die droom te koop voor €6.9 miljoen.

Share.

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();