Pagina titel ...
dinsdag, juni 2
Gert Verhulst VERKOOPT zijn Hollywood Love Boat

0

Gert Verhulst breekt nu definitief met Josje en dumpt zijn Hollywood Love Boat!


Gert Verhulst heeft zijn ‘loveboat’ Evanna in de verkoop gezet. Op de ‘loveboat’ zijn acht suites, een bar, jacuzzi en feestzaal. De Evanna is 36 meter lang. Tijdens Gerts’ korte romance met Josje Huismanzou de boot vaak gebruikt zijn, maar toen de K-3 en Studio 100-baas terugkeerde naar de door hem bedrogen vriendin Ellen lag de boot vooral aan de ketting. Ellen zou niet graag op de boot komen, omdat Gert daar met Josje tochtjes mee had gemaakt.

(Lees verder na de advertentie)

Gert Verhulst vraagt voor zijn Evanna 1,6 miljoen euro. 100.000 euro meer dan hij ervoor betaalde in 2009, toen hij de boot kocht. De Evanna, gebouwd in Duitsland en 36 meter lang, heeft acht suites, biedt slaapplaats aan twaalf mensen en is inclusief een indrukwekkend luxueuze eetkamer. Voor een dagtochtje biedt de boot plek aan zeventig mensen.

Na de dramatische ontknopingen in het Josje-verhaal, Gert keerde terug naar zijn ex, Ellen, bracht Verhulst zijn geliefkoosde jacht Evanna onder in de mooie omgeving van het Eilandje in Antwerpen. Officieel kocht Verhulst de Evanna in 2009 overigens voor het organiseren van bedrijfsfeestje.

Als er na de breuk tussen Gert en Josje al mee gevaren werd, was dat nooit voor lange tijd. Bijna onafgebroken lag hij aangemeerd aan de voet van het Museum Aan de Stroom (MAS), in het Antwerpse Willemdok, waar de ‘loveboat’ ook nu nog altijd ligt.

De boot blijkt al sinds afgelopen januari in de verkoop bij de Nederlandse makelaar Bart de Ven, maar er heeft zich nog altijd geen potentiële koper gemeld. De markt voor dit soort boten is, als gevolg van de crisis op dit moment ‘niet geweldig’.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0