Gers Pardoel onder het mes: ‘Kapot veel pijn”

0

Gers Pardoel (39) is onder het mes gegaan en deed volgens de rapper ‘kapot veel pijn’.

Onder een foto op Instagram waar Pardoels  hij op de operatietafel ligt, schrijft hij dat het om een kleine ingreep gaat. Wel benadrukt hij dat het “kapot veel pijn” doet. “Nee dit is NIET de nieuwste fashion en ik ga niet bij de nonnen in het klooster!!”, schrijft de 39-jarige Gerwin, zoals hij echt heet. De rapper ligt daarbij volledig bedekt onder een blauw operatiezeil.


Volgers wensen hem sterkte met het herstellen. Volgens zijn management ging het om een kleine ingreep aan zijn kies, wat betekent dat Gers er snel weer bovenop zou moeten zijn.

Gers Pardoel kreeg afgelopen maart een hoop kritiek over zich heen toen hij op sociale media meldde dat hij de strenge coronamaatregelen maar overdreven vond. “Wees alsjeblieft lief voor jezelf en elkaar. Diep vanbinnen zit de liefde in jezelf en dat is het enige wat het coronavirus – en elk virus – kan stoppen. Zoek die liefde in jezelf en geef die door aan een ander. Zodra je die liefde vindt, kan geen virus jouw lichaam als het zijne beschouwen. Het kan en mag niet zijn dat een virus ervoor zorgt dat wij geen fysiek contact meer met elkaar kunnen en willen hebben. Geef elkaar wel een hand, geef elkaar wel een knuffel en geef elkaar wel je liefde!”


Niet vee later nuanceerde hij dat met “Ik had dat wel wat meer kunnen nuanceren. Maar mijn intentie was goed. Ik wil vooral dat de mensen zich niet te veel voeden met angst, maar wel met liefde. En dat fysieke contact, dat bedoelde ik vooral in gezinsverband. Ik geef mijn kinderen ook een kus en een knuffel. Vreemden geef ik ook geen hand, hoor. Daar wilde ik ook niemand toe aansporen.”