Gerard Joling over Gordon: ‘Ik heb gehoord dat ‘ie weer zwaar aan de coke zit en weer snuift en genoeg drinkt’

0

Gordon is woest op zijn voormalige tv-collega Gerard Joling die zijn twijfels heeft geuit over de  de toekomst van Gordons hondje Toto en zegt ook dat Gordon weer zwaar aan de coke en de drank zit.

“Ik noem geen namen, maar dit is toch al het vierde hondje wat Gordon heeft?. Dan is hij het straks weer na een jaar of een halfjaar zat en dan…“, sneerde Joling ook nog in Shownieuws naar zijn voormalig tv-vriend Gordon. “Maar goed, hij moet het zelf weten. Als het hem verlichting geeft in deze tijd, dan moet hij dat vooral doen.”


“Dit onderstreept nog eens de karakteromschrijving in mijn boek over deze man”, schreef Gordon op Instagram na de uitspraken van Gerard in Shownieuws. “Daar heb je dan 20 jaar mee samengewerkt en dan denk je zo over me? De juiste keuze gemaakt om er voorgoed afstand van te doen als ik een iemand terecht bij het grof vuil heb gezet is hij het wel.” In de hashtags spreekt Gordon ook van een zielig figuur, die alles doet voor de publiciteit.

In een volgend bericht doet Gordon er nog een schepje bovenop. “Is dit dezelfde man die mij appte na de overval? Hoe erg hij het vond voor me en snel met me wilde eten, waar ik helemaal geen zin had! De zoveelste dolksteek in mijn rug, maar nu is het klaar. Grenzen aangeven zoals in de kliniek geleerd. Basta!”


Sylvia Geersen kiest de zijde van Gordon. Zij noemt Joling op Instagram een ‘engerd’… “Schandalig!” schrijft ze onder de woedende post van Gordon. “Als iemand lief is, ben jij het! Laat ze allemaal maar lullen. Heb hem altijd al een engerd gevonden. Gelukkig heb je je lieve hondje die wel echt met je is!”

Gerard reageert bij RTL Boulevard en zegt zich niets aan te trekken van de sneer van Gordon. “Over dolksteken gesproken, ik heb er al 40 van hem gehad. Dus daar hoeven we ons niet zo druk over te maken. Ik denk dat de soep nooit zo heet gegeten wordt als hij wordt opgediend.”

“Het is namelijk zo dat ik gisteren een interview bij Shownieuws heb gegeven van 20 minuten en daar vroegen ze ook naar het hondje. Daar ben ik heel netjes over geweest. Ik heb heel veel vrienden bij mij in de straat die allemaal honden hebben, dat zijn allemaal rashondjes. Die hebben papieren en heel veel tijd ervoor en Gordon – ik heb gezegd dat hij hiervoor ook honden heeft gehad, maar dat hij er geen tijd meer voor had – en dan moet je geen hond nemen. Dat is al een paar keer gebeurd en dat vindt hij heel vervelend, dat dat aan mij gevraagd is. Ik denk dat als je dieren neemt, je er heel goed voor moet zijn.”

Als uitsmijter zegt Joling: “Dat hij nu zo als een gestoken wesp reageert… Ik heb van vrienden gehoord dat ‘ie weer zwaar aan de coke zit en weer snuift en genoeg drinkt”, gaat hij verder. “Misschien is dat de reden dat hij zo enorm agressief reageert.”

Boulevards-deskundige Aran Bade sluit een opleving van Gordons cokeverslaving ook niet uit. “Laten we eerlijk zijn: hij noemt de verslaving en dat hij daarvoor naar een kliniek is geweest. Gerard zei ook: ‘Misschien moet hij ook wat langer in die kliniek gaan zitten.’ Hij heeft er nog geen maand gezeten. Gordon kwam als herboren terug en zei in interviews dat hij genezen is, maar het kan zijn dat je door deze gekke tijd die middelen misschien toch weer pakt.”Gordons verhalen op Instagram doen Aran vermoeden dat Gordon weer gebruikt. “Die reacties zijn vanuit zijn emotie en die plaatst hij gewoon. Je kunt ook even nadenken voordat je dat weer op Instagram kwakt.”

Share.