Gerard Joling haalt (weer) uit naar Gordon die vandaag emigreert naar Dubai: ‘Hij kan nu zand snuiven!’

0

(Beeld: Videoland)

Op de Vlaamse televisie, in De Cook & Verhulst Show, heeft Gerard Joling maar weer eens uitgehaald naar Gordon, die vandaag met zijn jonge vriend Jeffrey emigreert naar Dubai. Joling: “Ik wens hem alle goeds. Hij zit nu in de zandbak, dus hij kan nu snuivend door het zand lopen in plaats van andere dingen.”


Jeffrey en Gordon stappen vandaag, zondag, op het vliegtuig naar Dubai. Vrijdag was er nog een afscheidsfeest met de vrienden van Jeffrey in de Haagse The Harbour Club in Den Haag. En terwijl Gordon feest vierde was Gerard Joling te gast bij de Vlaamse in De Cook & Verhulst Show. en dar ging het natuurlijk ook over Gordon.

Joling over diens emigratie naar Dubai. “Ik spreek hem heel weinig. Hij is natuurlijk verhuisd naar Dubai, dus hij zit ergens in de zandbak. Ik denk dat hij het daar heel leuk heeft. Ik heb hem al anderhalf jaar niet gesproken. Het is niet dat ik boos op hem ben, maar we hebben een haat-liefdeverhouding.”


Gerard suggereert dat Gordon nog altijd bezig is met afkicken van drank & drugs. ”Het is een fantastische presentator en iemand waar je enorm mee kunt lachen, maar het is ook iemand die heel lang verslaafd is geweest. Dat zijn mensen die altijd een uitwerking hebben die niet altijd even prettig is. Dan is het Jantje lacht en dan Jantje huilt. Dat is al erg genoeg.”

Dan: “Laten we hopen dat hij vandaag of morgen afgekickt is en dat het hem heel goed gaat. Ik wens hem alle goeds. Hij zit nu in de zandbak, dus hij kan nu snuivend door het zand lopen in plaats van andere dingen.”