Georgina Verbaan nagelt monteur aan digitale schandpaal die haar van de weg reed

0

(Beeld: NPO)

Georgina Verbaan heeft op haar twitter wraak genomen op een monteur van het bedrijf SkyLift die, volgens Verbaan, haar poogde van de weg te rijden. Ze begint haar relaas met “Beste Sky Lift, u heeft één gevaarlijke gek voor u rijden die toen ik aankwam bij een stoplicht dat op groen sprong (waar hij stilstond), het niet kon hebben dat ik – omdat ik aan kwam rijden – hem voorbijreed.”


Ze legt ook uit wat er gebeurde. “Daarna probeerde hij me agressief rechts in te halen, waarna ik op de rem ging staan zodat hij er langs kon (aan de verkeerde kant!). Kort daarop was er weer een stoplicht waar al auto’s stonden en hij van de twee rechtdoorgaande banen op de rechter voorsorteerde.”

Georgina wilde vervolgens de confrontatie aangaan met de monteur van Skylift. “Ik zou links naast hem kunnen voorsorteren en wilde dat ook om hem even te vragen of hij niet helemaal lekker was. Dat zag hij en op het laatste moment gooit hij zijn stuur om om snel zijn auto van de baan te gooien waardoor ik heel hard op de rem moest.”


‘Krankzinnig gevaarlijk’, aldus Georgina. “En uiteindelijk moest ik uitwijken naar nog weer een baan naar rechts (die voor linksaf) en ik dus (pech voor hem) ALSNOG naast hem stond en ik niet al te vriendelijk vroeg waar ‘ie in godsnaam mee bezig was. Hij smaalde dat ik maar niet als een halve tamme moest rijden.”

Wat volgde was ruzie. “Ik zei dat hij zo klein was om boos te zijn dat ik hem bij het stoplicht ingehaald had en toen vroeg hij met een zuinig vies mondje en toegeknepen ogen: ‘Wat moet je nou in je pauper-Smart?’ Nu is mijn Smart inderdaad een smerig wagentje dat meestal onder een boom vogelpoep staat te verzamelen, maar dat is toch geen reden om me van de weg te rijden?”

Het bedrijf heeft inmiddels met “Hi Georgina. We schrikken een beetje van je bericht. We moeten wel eens ergens snel ter plaatse zijn vanwege een liftopsluiting, maar dit gedrag heeft daar weinig mee te maken lijkt het… Fijn dat je een foto hebt van het kenteken! Daarmee ga ik direct even uitzoeken wie wij in ons bedrijf een paar vragen kunnen gaan stellen. Excuses voor de nare situatie! Groet, SkyLift.”

Georgina bedankt SkyLift niet alleen voor de snelle reactie, maar laat op haar twitter weten ook niet uit te zijn op het ontslag van de monteur. “Nou, dat lijkt me nou ook niet nodig, maar even een straf kopje koffie met de beste man is misschien wel een goed idee.”