Geld op? Na Porsche en villa zet Peter Gillis na 3 maanden ook zijn paleis op wielen voor €389.000 te koop

0

Peter Gillis wil drie maanden nadat hij zijn Morelo Palace 90 kreeg al weer af van zijn paleis op wielen. De Massa is Kassa-ster vraagt €389.000 voor de negen meter lange camper die alles heeft wat een mens zich kan wensen. Eerder dit jaar gingen de Porsche die hij aan Nicol gaf als verjaardagscadeautje en de villa in Neerpelt al in de verkoop en nu gaat de luxe camper van Gillis die hij eind mei kocht ook in de verkoop. De vakantieparken van Gillis liggen onder vuur omdat vakantievierders klagen over vieze en beschadigde huisjes in zijn parken en zeggen geen enkel gehoor bij de directie te krijgen.

De Morelo Palace 90 M., inclusief panorama-dakvenster, is ruim negen meter lang en ruim 2 meter breed. Binnen ontbreekt het aan werkelijk niets: een keramiekplaat om op te koken, oven en een afwasmachine en ook een 32 inch televisie. Voorin de camper een loungebank om de benen te strekken. Achterin het gevaarte de master bedroom met ruim tweepersoons bed.


Gillis, die de camper eind mei geleverd kreeg, leek -zo was in Massa is Kassa te zien- leek niet te weten dat hij een groot rijbewijs nodig had om het gevaarte te besturen. Op tv kondigde hij stoer aan dat groot rijbewijs in no time te gaan halen, maar vraag is of dat ook gelukt is nu hij de camper weer te koop zet.

Op de website van Niesmann Bischoff Campers staan nu foto’s op van Gillis en vriendin Nicol bij de camper. Vergezeld door een grote blauwe sticker met ‘verwacht’ en een vraagprijs van €389.000. Gereden is er met de camper wel, want er staat 5000 kilometer op de teller.


Het regent klachten overigens klachten over de Oostappen Vakantieparken van Gillis. Veel vakantievierders klagen over vieze en beschadigde huisjes en zeggen geen enkel gehoor bij de directie. Er zijn veel meer mensen die klagen over Vakantiepark Prinsenmeer. Er is zelfs een Facebookpagina opgericht voor en door gedupeerden. Naomi schrijft daar: “Heel vies beddengoed. Tv flikkert. Kapotte stoelen, lampen, douche en koelkast…niet wat wij gewend waren!”

Dolf had ook geen topvakantie en is een week eerder dan gepland vertrokken ‘uit die luidruchtige smerige hel die Oostappen Prinsenmeer heet.’ Ook Sander laat op Facebook weten eerder naar huis te zijn gegaan. Hij schrijft: “Vijf dagen geweest van de twee weken. Wat een vieze en kapotte zooi zeg.” Het park op haar beurt stelt wel degelijk op klachten te reageren en geeft aan dat sommige gasten zich ‘als beesten gedragen’.

Ook bezoekers van het Gilles-vakantiepark Marina Beach, bij Hoek in Zeeuws-Vlaanderen klagen over de accommodatie. Zo zijn er klachten over schimmel aan het plafond, overal stof, een rioolgeur, anderhalf uur wachten bij de receptie en kapotte kapot. en dat is nog maar een klein gedeelte van de de lange waslijst aan klachten van bezoekers over vakantiepark Marina Beach. Meerdere vakantiegangers zeggen tegen Omroep Zeeland dat ze nog nooit zo’n bende hebben gezien en gingen na een paar dagen met een rotgevoel weer naar huis.

Op beoordelingssite Zoover staan de afgelopen maanden alleen maar negatieve recensies over het park. Ook hier is er een speciale facebookpagina met klachten. In de klachten gaat het met name over slecht onderhouden en vieze vakantiehuisjes. Flink wat vakantiegangers zeggen na een aantal dagen weer terug naar huis te zijn gegaan, omdat ze ziek werden.