Pagina titel ...
zaterdag, september 19
Geld moet rollen… Rapper Dr. Dre bouwt mammoetstudio onder zijn Brentwood kasteel dat hij voor 40 miljoen kocht van Gisele Bündchen

0

Dr. Dre gaat verbouwen. En niet zo’n beetje ook. Dr. Dre’s nieuwe huis in Californië is namelijk niet compleet zonder muziekstudio.

De rapper die zijn ‘handeltje’ in koptelefoons, die de naam ‘Beats by Dre’ dragen, afgelopen mei voor $ 3.2 miljard verkocht aan Apple, kocht vervolgens met een deel van dat enorme bedrag voor $ 40.000.000 het Brentwood kasteeltje van Gisele Bündchen en haar man Tom Brady. Maar Dr. Dre’s huis in Californië is natuurlijk niet compleet zonder muziekstudio. Dus wordt er onder het moderne kasteel een groot gat gegraven voor een studio van 1000 vierkante meter!

Rapper Dr. Dre geeft de ruim drie miljard dollar die hij kreeg voor zijn bedrijf in koptelefoons, Beats Electronics, met bakken uit. Betaalde hij eerder dit jaar $ 40 miljoen aan Gisele Bündchen en haar man Tom Brady voor hun kasteeltje, met een vloeroppervlak van 1400 vierkante meter, direct na aankoop begon Dr Dre met het maken van plannen om het optrekje deels te renoveren.

(Lees verder na de advertentie)

Opmerkelijk, want het pand is feitelijk gloednieuws. Bündchen en Brady kochten de grond in 2008 en lieten op de grond voor $ 20 miljoen een kasteelachtig huis op bouwen.

De rapper is meer dan tevreden met vijf slaapkamers in het kasteeltje opgetrokken uit gewassen kalksteen. En ook de oprijlaan met kasseien die leidt naar een stenen brug over de met koikarpers gevulde gracht vindt hij, net als het zwembad met twee rechte zijden en één lange, bochtige rand waardoor het de indruk geeft van een meer, prachtig.

Lees verder na advertentie

Maar Dr Dre vindt het optrekje niet compleet zonder muziekstudio. En die komt er nu. En niet zo’n klein studiiotje ook. Onder het kasteeltje komt een kelder met een muziekstudio van bijna 1000 vierkante meter.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0