Pagina titel ...
dinsdag, juni 2
Geld moet rollen… Rapper Dr. Dre bouwt mammoetstudio onder zijn Brentwood kasteel dat hij voor 40 miljoen kocht van Gisele Bündchen

0

Dr. Dre gaat verbouwen. En niet zo’n beetje ook. Dr. Dre’s nieuwe huis in Californië is namelijk niet compleet zonder muziekstudio.

De rapper die zijn ‘handeltje’ in koptelefoons, die de naam ‘Beats by Dre’ dragen, afgelopen mei voor $ 3.2 miljard verkocht aan Apple, kocht vervolgens met een deel van dat enorme bedrag voor $ 40.000.000 het Brentwood kasteeltje van Gisele Bündchen en haar man Tom Brady. Maar Dr. Dre’s huis in Californië is natuurlijk niet compleet zonder muziekstudio. Dus wordt er onder het moderne kasteel een groot gat gegraven voor een studio van 1000 vierkante meter!

(Lees verder na de advertentie)

Rapper Dr. Dre geeft de ruim drie miljard dollar die hij kreeg voor zijn bedrijf in koptelefoons, Beats Electronics, met bakken uit. Betaalde hij eerder dit jaar $ 40 miljoen aan Gisele Bündchen en haar man Tom Brady voor hun kasteeltje, met een vloeroppervlak van 1400 vierkante meter, direct na aankoop begon Dr Dre met het maken van plannen om het optrekje deels te renoveren.

Opmerkelijk, want het pand is feitelijk gloednieuws. Bündchen en Brady kochten de grond in 2008 en lieten op de grond voor $ 20 miljoen een kasteelachtig huis op bouwen.

De rapper is meer dan tevreden met vijf slaapkamers in het kasteeltje opgetrokken uit gewassen kalksteen. En ook de oprijlaan met kasseien die leidt naar een stenen brug over de met koikarpers gevulde gracht vindt hij, net als het zwembad met twee rechte zijden en één lange, bochtige rand waardoor het de indruk geeft van een meer, prachtig.

Maar Dr Dre vindt het optrekje niet compleet zonder muziekstudio. En die komt er nu. En niet zo’n klein studiiotje ook. Onder het kasteeltje komt een kelder met een muziekstudio van bijna 1000 vierkante meter.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0