Gekkies onder elkaar? Emile Ratelband: “Jensen jij blijft mijn held. Je hebt gelijk. Geen evolutie maar revolutie.”

0

Emile Ratelband vindt coronacriticus Robert Jensen een held en geeft hem ook helemaal gelijk heeft als het gaat over de maatregelen die de wereld in zijn greep houden. “Jensen jij blijft mijn held. Je hebt gelijk. Geen evolutie maar revolutie.”

Robert Jensen zegt op twitter het merkwaardig te vinden dat de WHO nu adviseert tegen lockdowns. “Wat zijn we misleid door deze mensen. Complete chaos. We moeten nu ZELF ons leven en vrijheden weer terugpakken. Voor het echt te laat is. Genoeg is genoeg!“, oreert Jensen. Ratelband is het daar helemaal mee eens. “Jensen jij blijft mijn held. Je hebt gelijk. Geen evolutie maar revolutie.”


Ratelband zelf suggereert dat het klimaatmeisje Greta Thunberg iets te maken heeft gehad met de lockdowns van eerder dit jaar. Emile op zijn Twitter: “Zou deze kleine trol dan toch niet afgelopen jaar in Davos afspraken hebben gemaakt om lockdown te promoten? Het past in haar wereldbeeld.”

Emile vindt, net als Jensen, dat we op de barricades moeten gaan. “We gaan niet gooien en ook niet demonstreren want dat heeft allemaal geen zin. We moeten horeca oproepen om collectief open te gaan.”


Robert Jensen roept de mensheid op vooral naar hem te luisteren. “Wij willen mensen het juiste, nuchtere beeld geven van wat er hier allemaal aan de hand is. En dan zeggen ze dat wíj de ophitsers zijn! Het is bizar!”

Volgens Jensen zijn juist de media het virus. “De media zijn de complotdenkers. Het is complottheorie na complottheorie in de mainstream media. En zij zijn dan de mensen die dan andere mensen gaan wijzen wie complotdenkers zijn. De media is het virus.”

Inmiddels verkoopt Jensen shirts en vesten met daarop ‘media = virus’. “Ik krijg zo veel mails en er zijn mensen die in supermarkten worden aangesproken en hun duimen opsteken, want de media is het virus.” Jensne zegt ook even advies nodig te hebben. “Ik krijg zo veel verzoeken om een MEDIA=VIRUS mondkapje te laten maken. Ik ben alleen zo tegen die dingen dat het me ZO tegen staat! Maar begrijp dat mensen soms zo’n nutteloos ding op moeten. Moet ik het toch doen?”

Share.