Pagina titel ...
zaterdag, september 19
‘Gekke’ Cheers-psychiater Frasier verkoopt zijn Malibu Mansion

0

‘Gekke’ Cheers-psychiater Frasier verkoopt zijn Malibu Mansion!

Twintig jaar speelde hij de rol van eigenzinnige, onhandig en lieve psychiater dr. Frasier Crane in Cheers! en de spin-off Frasier. En dat heeft Kelsey Grammer geen windeieren gelegd. De ‘gekke’ psychiater heeft huizen in Beverly Hills, Malibu, Colorado en meerdere (beleggings)panden in New York en Hawaii. Zijn Malibu landgoed, Peppertree Hill, dat Grammer in 1998 kocht met derde ex-vrouw, Camille, heeft hij nu in de verkoop gezet voor $ 14.995.000.

Hij is één van Hollywood’s meest geziene en bewonderde acteurs . En dat vooral dankzij Cheers!, de Amerikaanse komische serie, die zich afspeelt in de gelijknamige, Bostonse, bar ‘Cheers’. Cheers!, met in de sterrencast Woody Harrelson, Shelley Long, Kirstie Alley, Ted Danson en Klesy Grammer wordt nog altijd in tal van landen herhaald.

(Lees verder na de advertentie)

Kelsey verdiende miljoenen als psychiater in Cheers! en de spin off Frasier en belegde zijn geld in vastgoed. Maar soms neemt dr. Frasier ook afscheid van een pand. Zoals nu van het huis dat hij in 1998 kocht met zijn vrouw Camille, die inmiddels zijn derde ex-vrouw is.

Het nu in de verkoop staande landgoed Pepertree Hill biedt naast veel privacy, uitzicht over de oceaan. Het huis en het aparte gastenverblijf met grote keuken staan op een lap grond van 20.000 vierkante meter. Het ruim en open hoofdgebouw heeft zes kamers, allen met open haarden, vier slaapkamers, waaronder een master met uitzicht op de oceaan, zes badkamers, een groot home theater en een keuken ontworpen door de beroemde designer Wolfgang Puck.

Lees verder na advertentie

Op het terrein ook een garage die plaats biedt aan vijf auto’s en een complete manage, inclusief negen paardenboxen. Een eigen tennisbaan en een groot zwembad met spa completeren het geheel. De terrassen bieden uitzicht op de oceaan en de bergen.

Kelsey’s Malibu buren in Malibu zijn onder andere Cher, Julia Roberts, Robert Redford en Barbara Streisand.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0