Pagina titel ...
woensdag, mei 27
‘Gekke’ Cheers-psychiater Frasier verkoopt zijn Malibu Mansion

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!


‘Gekke’ Cheers-psychiater Frasier verkoopt zijn Malibu Mansion!

Twintig jaar speelde hij de rol van eigenzinnige, onhandig en lieve psychiater dr. Frasier Crane in Cheers! en de spin-off Frasier. En dat heeft Kelsey Grammer geen windeieren gelegd. De ‘gekke’ psychiater heeft huizen in Beverly Hills, Malibu, Colorado en meerdere (beleggings)panden in New York en Hawaii. Zijn Malibu landgoed, Peppertree Hill, dat Grammer in 1998 kocht met derde ex-vrouw, Camille, heeft hij nu in de verkoop gezet voor $ 14.995.000.

(Lees verder na de advertentie)

Hij is één van Hollywood’s meest geziene en bewonderde acteurs . En dat vooral dankzij Cheers!, de Amerikaanse komische serie, die zich afspeelt in de gelijknamige, Bostonse, bar ‘Cheers’. Cheers!, met in de sterrencast Woody Harrelson, Shelley Long, Kirstie Alley, Ted Danson en Klesy Grammer wordt nog altijd in tal van landen herhaald.

Kelsey verdiende miljoenen als psychiater in Cheers! en de spin off Frasier en belegde zijn geld in vastgoed. Maar soms neemt dr. Frasier ook afscheid van een pand. Zoals nu van het huis dat hij in 1998 kocht met zijn vrouw Camille, die inmiddels zijn derde ex-vrouw is.

Het nu in de verkoop staande landgoed Pepertree Hill biedt naast veel privacy, uitzicht over de oceaan. Het huis en het aparte gastenverblijf met grote keuken staan op een lap grond van 20.000 vierkante meter. Het ruim en open hoofdgebouw heeft zes kamers, allen met open haarden, vier slaapkamers, waaronder een master met uitzicht op de oceaan, zes badkamers, een groot home theater en een keuken ontworpen door de beroemde designer Wolfgang Puck.

Op het terrein ook een garage die plaats biedt aan vijf auto’s en een complete manage, inclusief negen paardenboxen. Een eigen tennisbaan en een groot zwembad met spa completeren het geheel. De terrassen bieden uitzicht op de oceaan en de bergen.

Kelsey’s Malibu buren in Malibu zijn onder andere Cher, Julia Roberts, Robert Redford en Barbara Streisand.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0