Pagina titel ...
vrijdag, september 18
Geen scheiding, maar nieuwe start voor Michel Douglas en Catherina Zeta-Jones op landgoed

0

Geen scheiding, maar nieuwe start voor Michel Douglas en Catherina Zeta-Jones op landgoed!


Soms heb je gewoon behoefte aan een nieuwe start. Na de maandenlange geruchten dat dat Catherine Zeta-Jones en Michael Douglas op het punt van scheiden zouden staan is het oude huis Bedford, in de staat New York, verkocht en heeft het paar op nauwelijks vijf kilometer van de oude woning het landgoed Lionwalk gekocht voor $ 11.250.000 of 8.828.653 euro.

De verhuiswagen van de Oscar winnaars hoefde dus niet ver te rijden om het nieuwe stulpje te bereiken. Het nieuwe onderkomen van Michael en Zeta is net als het oude een traditioneel landhuis, maar met dit verschil dat het nieuwe huis twee keer zo groot is.

(Lees verder na de advertentie)

Lionwalk, vermoedelijk zo genoemd naar de leeuwen aan weerszijden van de oprijlaan, dateert uit 1895 en staat op een stuk grond van maar liefst 1500 vierkante meter.

Er zijn 8 slaapkamers en maar liefst 13 badkamers. Buiten een prachtige tuin met paardenstal, een tennisbaan en een zwembad. Het landhuis stond in eerste instantie te koop voor $ 12.7 miljoen, omgerekend 9.970.989 euro.

Lees verder na advertentie

Bedford is populair onder de sterren. Bruce Willis kocht er recent twee huizen en ook Bill en Hillary Clinton hebben er een stulpje.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0