BINNENKIJKEN – Te koop: het scheidingsresort van NICOLETTE KLUIJVER op Bonaire

0
Nicolette Kluijver begint, na haar scheiding van Joost, weer voorzichtig open te staan voor een nieuwe liefde in haar leven ze zou ook het resort op Bonaire waar zij woont met haar drie kinderen in de verkoop hebben gezet. Ex-man Joost Staudt woont overigens ook nog op het eiland.

Volgens Nicolette was het ‘niet de bedoeling’ om permanent op de Antillen neer te strijken. “Het was tijdelijk. Expeditie Robinson werd uitgesteld, Joost had een sabbatical. Dus toen gingen we. Twee jaar later zitten we er nog steeds’’, vertelde ze zondagavond in het programma Rooijakkers over de vloer. Inmiddels voelt Bonaire ‘als thuis’.


Het was Nicolette Kluijver die in februari 2020 zelf vertelde dat haar huwelijk met man Joost na acht jaar voorbij was. De eerste tekenen van de breuk diende zich aan toen Nicolette kanker kreeg. “In zo’n heftige situatie kun je elkaar óf heel stevig vasthouden óf je raakt elkaar kwijt. Dat laatste is gebeurd, we zijn elkaar gewoon kwijtgeraakt.”

Maar van officieel scheiden kwam het niet. Zes maanden later zei Nicolette tegen Vrouw: “Wat zal ik zeggen, het is eigenlijk heel rustig vanaf het moment dat we dat nieuws naar buiten hebben gebracht. Er is weinig veranderd. De kinderen merken er ook niet zoveel van, want we zijn nog steeds goed met elkaar. We zijn zelfs nog als gezin op vakantie geweest. De kinderen blijven ook gewoon in de boerderij wonen. Joost en ik wisselen elkaar af en wonen dan tijdelijk op een andere locatie in de buurt.” Kluijver benadrukte in het vraaggesprek ook dat ze nog steeds een gezin vormt met haar man en twee kinderen,  Isabella van acht en Ana-Sofia en Jesse van zes.


Nicolette Kluiver (Beeld: RTL/Martijn van Gelder)

Een jaar later kochten de presentatrice en Joost in het diepste geheim een resort op Bonaire. het plan was om zich daar definitief met de drie kinderen te vestigen. Weekblad weekend schreef: ” Het stel kocht op het zonovergoten Bonaire een klein resort, en wil daar in de toekomst gasten gaan ontvangen.”

Het blad sprak bekenden de RTL-ster en haar Joost die vertelden dat de twee al langer verliefd zijn op het eiland en besloten onlangs de stap te wagen  op Bonaire een toekomst op te bouwen. Nicolette zou volgens die bekenden ook veel minder voor televisie willen gaan werken. ‘Ze wil hooguit af en toe nog eens terugvliegen voor een mooie klus, maar het grootste deel van het jaar wil ze hier gaan wonen’, liet een bewoner van het eiland weten.

Uit de foto’s die Weekend publiceerde bleek het onroerend goed dat Nicolette en Joost hebben gekocht het Goood Resort Bonaire in de hoofdstad Kralendijk te zijn. Goood Resort Bonaire is gelegen in de wijk Santa Barbara. Het resort bevindt zich op circa 5 minuten afstand van het strand. Vanuit het resort heb je een prachtig uitzicht op Kralendijk en Klein Bonaire. Het resort beschikt over zes ruime kamers, allen met een en suite-badkamer en zou nu door Nicolette in de verkoop zijn gezet. De prijs die Nicolette voor het resort vraagt is op aanvraag.