Geen scheiding, maar met de kinderen emigreren: Nicolette en man Joost kopen DIT RESORT op Bonaire

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Het was Nicolette Kluijver kondigde een jaar geleden zelf aan dat haar huwelijk met man Joost na acht jaar voorbij was, maar een jaar later staan de zaken er heel anders voor. De presentatrice en haar man Joost hebben in het diepste geheim een resort gekocht op Bonaire en zijn van plan zich daar definitief met de kinderen te vestigen.

Nicolette Kluijver (35) en haar Joost gingen vorig jaar februari na een huwelijk van acht jaar uit elkaar. De breuk begon toen Nicolette kanker kreeg. “In zo’n heftige situatie kun je elkaar óf heel stevig vasthouden óf je raakt elkaar kwijt. Dat laatste is gebeurd, we zijn elkaar gewoon kwijtgeraakt.”


Maar van officieel scheiden kwam het niet. Zes maanden later zei Nicolette tegen Vrouw: “Wat zal ik zeggen, het is eigenlijk heel rustig vanaf het moment dat we dat nieuws naar buiten hebben gebracht. Er is weinig veranderd. De kinderen merken er ook niet zoveel van, want we zijn nog steeds goed met elkaar. We zijn zelfs nog als gezin op vakantie geweest. De kinderen blijven ook gewoon in de boerderij wonen. Joost en ik wisselen elkaar af en wonen dan tijdelijk op een andere locatie in de buurt.”

Kluijver benadrukte in het vraaggesprek ook dat ze nog steeds een gezin vormt met haar man en twee kinderen,  Isabella van acht en Ana-Sofia en Jesse van zes.


Nicolette Kluiver (Beeld: RTL/Martijn van Gelder)

Een scheiding lijkt op dit moment verder weg dan ooit, want heeft er nu alle schijn van dat Nicolette en haar man hun leven over een andere boeg willen gooien en aan de andere kant van de wereld een nieuw bestaan willen opbouwen. Weekblad weekend schrijft deze week: ” Het stel kocht op het zonovergoten Bonaire een klein resort, en wil daar in de toekomst gasten gaan ontvangen.”

Het blad sprak bekenden de RTL-ster en haar Joost die vertelden dat de twee al langer verliefd zijn op het eiland en besloten onlangs de stap te wagen  op Bonaire een toekomst op te bouwen. Nicolette zou volgens die bekenden ook veel minder voor televisie willen gaan werken. ‘Ze wil hooguit af en toe nog eens terugvliegen voor een mooie klus, maar het grootste deel van het jaar wil ze hier gaan wonen’, laat een bewoner van het eiland weten.

Uit de foto’s die Weekend publiceert blijkt het onroerend goed dat Nicolette en Joost hebben gekocht het Goood Resort Bonaire in de hoofdstad Kralendijk te zijn. Goood Resort Bonaire is gelegen in de wijk Santa Barbara. Het resort bevindt zich op circa 5 minuten afstand van het strand. Vanuit het resort heb je een prachtig uitzicht op Kralendijk en Klein Bonaire. Het resort beschikt over zes ruime kamers, allen met een en suite-badkamer. Een droomplek om een huwelijk nieuw leven in te blazen.

Weekend schrijft dat man man Joost, in Nederland werkzaam als plastisch chirurg, op Bonaire een eigen kliniek zou willen beginnen. ‘Hij heeft allemaal wilde plannen on hier, misschien in samenwerking met een groot hotel, mensen te gaan behandelen, en mooier te maken net de bekende botox-spuit’, zo weten eilanders te vertellen.Share.