Geen SARAH, geen MONIQUE… ‘ANDRE HAZES kiest voor Amsterdamse ANNE ROSE’ (2022 begint met weekendje Londen)

0

Niet terug naar Sarah, niet terug naar Monique, de moeder van zijn zoontje Dre (5). Andre Hazes gaat het nieuwe jaar in met Amsterdamse Anne Rose. Een nieuwjaar dat begint met een romantisch weekendje Londen.

Sarah van Soelen mag zeggen dat zij en André Hazes een relatiepauze hebben ingelast, de moeder van zijn kind Dre, Monique, zou wachten op zijn terugkeer thuis, maar de waarheid si dat de zanger alweer een nieuwe vlam heeft, de Amsterdamse Anne Rose. Dat stelt Yvonne Coldeweijer, op haar zogenoemde juicekanaal. Coldeweijer stel zelfs in een video dat Hazes en Anne Rose begin januari een weekendje naar Londen gaan. ,”En ik heb bewijs”, schrijft Coldeweijer in haar Instagram Stories.


Amsterdamse Anne Rose is een goede vriendin van de zoon van Rossana Kluivert. “Het gaat al een tijdje rond in Vinkeveen dat André het de laatste tijd erg gezellig heeft met Anne Rose”, zegt Coldeweijer in haar video.

André, zijn moeder Rachel en Anne Rose zouden gezamenlijk kerstinkopen hebben gedaan in Amstelveen. Van het boodschappen doen deelt Coldeweijer een foto in haar Instagram Stories. Ze claimt ook dat Rachel de brunette heeft goedgekeurd en dat Anne Rose onlangs nog op bezoek zou zijn geweest bij André op het moment dat Rachel niet thuis was.


Hoewel André de laatste tijd vaak bij Monique over de vloer komt, is er volgens een vriendin van de twee geen sprake van romantische gevoelens. “Hij komt daar inderdaad veel over de vloer, dat heb ik ook gehoord. Maar van romantische gevoelens is geen sprake”, vertelt de vriendin uit in Weekend. “Hij komt daar voor zijn zoon, en hij en Monique werken aan hun band als gezamenlijke ouders van kleine Dré, maar tussen hem en Monique komt het niet meer goed.”