Geen nieuwe serie – Yvon Jaspers vreest voor toekomst Boer Zoekt Vrouw

0

Yvon Jaspers ziet de toekomst van haar kijkcijferhit Boer zoekt Vrouw somber in. De presentatrice van de datingshow voor boeren denkt dat het nog wel even duurt voor we weer van een nieuw seizoen kunnen genieten.

Dit vertelt Yvon op de website van het programma als haar wordt gevraagd of we een nieuw seizoen van Boer zoekt Vrouw kunnen verwachten. “Daar hopen wij allemaal op. Maar zoals voor iedereen is het ook voor ons afwachten hoe corona zich ontwikkelt.” Zo zijn dDe citytrip en de logeerweek bijvoorbeeld tijdens corona bijna niet te doen. “Het enige doel van Boer zoekt Vrouw is precies wat nu niet toegestaan is. Het verminderen van de 1,5 meter…” zegt Yvon.


Haar andere programma over boeren, Onze boerderij, komt binnenkort wel weer op televisie, maar daar waren al veel opnames gemaakt voor corona uitbrak. “Voor Onze boerderij draaien we zowel in de zomer als in de winter om zoveel mogelijk te laten zien van wat er zich op boerenbedrijven afspeelt, óok in verschillende seizoenen. Dus we hadden een deel van de opnames al afgerond voordat corona uitbrak.”

“Tijdens de coronatijd hebben we gedraaid met alle maatregelen. Dus voldoende afstand houden en iedereen met eigen vervoer zijn sindsdien heel gewoon geworden. Wij werken met een heel klein team en vrijwel altijd buiten, dat maakt het gelukkig mogelijk om relatief veilig door te kunnen werken. En we maken natuurlijk vaak de grap dat boeren altijd al in thuisquarantaine zitten!”