Pagina titel ...

Gangstervilla uit The Godfather staat te koop

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!


De gangstervilla uit de legendarische film The Godfather staat te koop!


In de tuin, op de plek waar nu het zwembad ligt, blies Don Corleone zijn laatste adem uit en in het huis zelf werd onder meer een Siciliaanse huwelijksceremonie met Don Corleone’s dochter Connie gefilmd. Het in Tudorstijl gebouwde huis aan Longfellow Avenue nummer 110 in de wijk Todt Hill in Staten Island, in de film The Godfather uit 1972 het onderkomen van maffiabaas Don Vito Corleone gespeeld door wijlen Marlon Brando, staat te koop.

(Lees verder na de advertentie)

 

Wie bereid is 2,9 miljoen dollar, dollar te betalen woont in een stukje filmgeschiedenis. Daarnaast krijgt de koper een halve hectare grond en een huis met vijf slaapkamers en zeven badkamers.

Voor de omgerekend 2,3 miljoen euro krijgt de nieuwe eigenaar naast de nog niet afgebouwde Engelse pub, een garage voor vier auto’s, een sportzaal, veel kantoorruimte en een een beveiligingssysteem.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK