FREEK VONK eist sekstoetje van date (‘ik heb toch voor je gekookt?’)

0

(Beeld: bnnvara/Paco Núñez)

Wie als vrouw door Freek Vonk wordt uitgenodigd voor een door hem zelf bereidde maaltijd moet er wel op voorbereid zijn dat dat de ‘slangenman’ als toetje een stomende vrijpartij verwacht…


Freek Vonk mag dan inmiddels een relatie met Franka Vedder in de aanloop daar naar toe date hij met verschillende vrouwen. En dan hebben nu op het Instagram showbizzkanaal Juicechannel hoe zijn date verloopt. Zo vertelt één van die dates dat Freek Vonk voor haar had gekookt maar daarna haar als toetje wilde. 

De vrouw vertelt Vonk te hebben ontmoet in de sauna Ze raakten in gesprek en wisselden nummers uit.  Twee weken nodigde Vonk haar bij hem thuis uit voor een etentje. “Toen ze klaar waren met eten zei Freek tegen de dame dat het nu wel tijd werd voor een toetje en begon haar te zoenen. Hij wilde ook seks met haar, alleen de dame wilde dit niet”, schrijft showbizzkanaal Juicechannel.


De vrouw, die in Vonk wel relatiemateriaal zag wilde alleen al om die reden niet direct met hem het bed delen. “Ze wilde laten zien dat het haar niet om seks en zijn bekendheid ging. Toen ze aangaf dat ze geen seks wilde zei Freek tegen haar: ‘Hoezo? Ik heb toch voor je gekookt?”’ Toen Freek Vonk besefte dat er geen ‘sekstoetje’ in zat zou hij de dame de deur hebben gewezen.

Een andere vrouw zegt dat Freek Vonk haar uitnodigde om met zijn nieuwe jacuzzi en sauna te testen. “Maar toen ik aangaf niks met hem te willen nam hij daar geen genoegen mee en wilde hij weten met wie ik dan wel ging. Alsof hem dat wat aangaat”, aldus de vrouw.

Freek Vonk heeft sinds vorig jaar augustus een relatie met de Amsterdamse ondernemer Franka Vedder,  “Happy”, schreef  Vonk bij de foto, aangevuld met een hartjesemoji.  Vedder is de eigenaar van sieradenmerk Franky, haar zussen hebben samen het sieradenmerk Vedder & Vedder opgezet.

Vonk had in het verleden een relatie gehad met Eva Jinek. Die relatie strandde in 2015, na ongeveer twee jaar. Begin 2020 liet de bioloog via sociale media nog weten een relatie te hebben met de zestien jaar jongere Robyn, maar die relatie strandde kort daarna.