Fred van Leer geraakt door briefje van verpleegkundige: ‘Geeft zoveel kracht’

0

Het lijkt weer beter te gaan met Fred van Leer. De stylist heeft voor het eerst van zich laten horen sinds hij het ziekenhuis heeft verlaten. Op Instagram deelt hij een briefje dat hij tijdens zijn opname kreeg van een verpleegkundige. ‘Dit geeft mij zoveel kracht’, schrijft hij erbij.

De stylist werd zondagmiddag met spoed opgenomen in het ziekenhuis nadat hij door de brandweer uit zijn bovenhuis in het centrum van Rotterdam was getakeld. Wat er precies met hem aan de hand was, bleef tot nu onduidelijk, maar zijn omgeving zegt dat van Leer een einde aan zijn leven had willen maken nadat er  een seksvideo van de presentator uitlekte, die rondging op internet.


Gisteren mocht Van Leer het ziekenhuis weer verlaten en vertrok hij naar een onbekende locatie. Daarvandaan deelt hij nu een briefje dat hij kreeg van een verpleegkundige.

‘Vergeet nooit, God geeft zijn zwaarste gevechten aan zijn sterkste soldaten’, valt er in het Engels op het briefje te lezen. Van Leer schrijft dat hij geraakt is door die tekst. ‘Dit geeft mij zoveel kracht, net als alle ongelofelijk veel lieve reacties die ik heb gekregen. Ik kan helaas niet iedereen persoonlijk bedanken. Dank jullie wel uit de grond van mij hart.’


Na zijn ziekenhuisopname zondag werd de Drag Race Holland-presentator overladen met steunbetuigingen. Fans en ook BN’ers als Patricia Paay, Daphne Deckers en Kim-Lian van der Meij deelden lieve berichten voor Van Leer onder de hashtag #TeamFred.