Frank Jansen: ‘Rogier krijgt mijn hond niet, ik betaal de boete wel’

0

De rechtbank mag dan beslist hebben dat er een omgangsregeling voor viervoeter Coco moet komen, Frank Jansen (75) is niet van plan om zijn hond Coco te delen met ex Rogier Smit (46). Liever bepaalt hij de opgelegde dwangsom om Coco uit handen van Rogier te houden.

De rechter bepaalde dat Rogier hond Coco ook ook twee dagen per week kan zien na de scheiding van het paar. Maar Frank is niet van plan om Coco  te delen. Aan weekblad Weekend laat hij weten dat, als hij niet zijn hondje met Rogier deelt, hij telkens een boete van 100 euro moet betalen. “Nouja, in dit verhaal krijg ik al rekeningen van duizenden euro’s van advocaten en rechtszaken, dan interesseert die 100 euro per keer me niet, dus ik denk dat ik die boete pak en dat laat zitten. Daar loop ik niet op leeg, ik draai mijn hand er niet voor om.”


Rogier plaatst op Instagram inmiddels foto’s en filmpjes van de hond van Frank met de tekst ’back’, waarmee hij suggereert dat Coco bij hem is, maar volgens Frank is niets minder waar. ’Die hond is bij mij, kom maar kijken. Hij zet het in scène’, vertelt Frank aan het weekblad.

Overigens geldt de boete wel alleen als Rogier ook daadwerkelijk fysiek aanwezig is om het hondje op te halen. Ondertussen beraadt Frank met zijn advocaat zich op vervolgstappen.