Frank Jansen over ex Rogier: ‘Hij heeft mij in elkaar geslagen en snuift als een gek’

0

Frank Jansen zegt door zijn Paleis voor een prikkie en ex-liefdespartner Rogier Smit in elkaar geslagen te zijn. Dat gebeurde bij Frank thuis in Den Haag. Volgens Frank ging Rogier ook flink aan de cocaine toen het stel de overstap van SBS naar het beter betalende RTL had gemaakt. “We gingen meer verdienen en toen begon hij als een gek te snuiven.’”

Het is Dennis Schouten, een van de makers van Roddelpraat, die het nieuws dat Rogier frank in elkaar geslagen heft naar buiten brengt. Zowel Dennis Schouten als Frank Jansen doen mee aan het nieuwe seizoen van Ranking the Stars en daar raakten ze aan de praat. Dennis: “Ik heb daar Frank van Rogier ontmoet. Ik zei dus: ‘Frank, we hebben jou vaak besproken.’ Frank had Roddelpraat nog nooit gezien, zo vertelde hij, want hij kijkt nooit op YouTube.”


Dennis: “Dus ik liet het Frank zien en hij kon er wel om lachen”, vertelt hij aan co-host Jan Roos. “Vooral toen Frank zag dat jij Rogier elke keer van cocaïnegebruik betichtte. Hij is best wel rancuneus die Frank. Ik zeg: ‘Frank, hoe staat het er nou voor? Waar is het nou eigenlijk misgegaan?’

Volgens Dennis werd Frank emotioneel en zei: ‘Ik hield van die man. Het ging alleen mis op het moment dat wij van SBS naar RTL gingen. Toen dacht Rogier dat hij echt een superster was, we gingen meer verdienen en toen begon hij als een gek te snuiven.’”


Frank zei ook:  ‘Waar het op een gegeven moment écht misging, is dat Rogier mij sloeg. Dat gebeurde, zo zegt Dennis Schouten in de toen nog echtelijke woning in Den Haag. “Dat was de druppel en daarna zijn ze uit elkaar gegaan,” aldus Schouten

De rechter bepaalde recent dat Rogier twee dagen per week hun Coco onder zijn hoede mag hebbe nu ze gescheiden leven. Een slechte beslissing meent Frank. ‘Rogier kan er niet voor zorgen, hij laat de honden niet uit. De stront lag overal over de vloer.’”

Rogier Smit (47) zou inmiddels een nieuwe vlam aan de haak hebben geslagen meldde Albert Verlinde in Shownieuws. het gaat om de 28-jarige Italiaan Marco. De twee zouden al een half jaar samen. Rogier zou Marco uit Porto Cerve hebben ontmoet Cstaad.  Volgens roddelpraat zou Marco uit een rijke familie komen.

Frank Jansen, die twintig jaar een relatie had met Rogier en acht jaar geleden met hem in het huwelijk trad, zegt tegen de Telegraaf blij te zijn voor zijn ex-partner. “Ik ken die Marco niet. Rogier en ik hebben samen mooie jaren achter de rug. Er was een tijd waarin we heel gelukkig waren. Helaas is het hem, nadat we succes kregen met Paleis voor een prikkie, naar zijn bol gestegen. Daarmee werd het einde van onze relatie ingeluid. Dat heeft zo moeten zijn.”

Tegen de krant reageert Frank op de uitspraken van Dennis Schouten. “Dennis zuigt dit uit zijn duim. Ik weet van niets. Als ik ooit een boekje opendoe over het mislukken van mijn relatie met Rogier, dan zal ik vertellen hoe en wanneer de eerste scheurtjes in ons huwelijk zijn ontstaan. Ik geloof niet dat ik er verstandig aan doe om daarover nu al mijn mond open te doen.”Ook ontkent Frank dat hij zijn voormalige partner cocaïne heeft zien gebruiken. “Dat is niet waar”, zegt Frank. “Ik heb alle reden om aan te nemen dat hij aan de coke is, of was. Dat vermoeden is mij de afgelopen maanden keer op keer bevestigd door uitspraken van mensen die bevriend zijn met Rogier. Al moet Rogier overigens zelf weten of hij coke gebruikt of niet. Sinds hij bij me weg is heb ik niet de behoefte om me nog met zijn doen en laten te bemoeien.”