Frank Jansen: ‘Mijn ex Rogier moet naar afkickkliniek’

0

Privé zijn ze al een tijd geen paar meer, maar het tv-duo Frank Jansen en Rogier Smit dreigt nu ook uit elkaar te vallen. Volgens Frank Jansen moet zijn ex-man Rogier opgenomen worden in een afkickkliniek. ‘Ik hoor de verhalen over cocaïnegebruik.’

Frank Jansen zegt in Story zich zorgen te maken over zijn veel jongere ex Rogier. ‘Ik denk dat Rogier naar een kliniek moet. Ik hoor de verhalen over cocaïne. Ik heb altijd gezegd dat ik dat niet wist en dat klopt ook, maar ik hoor wel heel veel vreemde verhalen. Kijk, mensen denken nog steeds dat ik iets met hem heb en komen dan naar me toe. Dat ze Rogier op Ibiza hebben gezien. Nou leuk, zeg ik dan. Ja, maar hij was wel heel gek aan het doen. Dat soort verhalen komen binnen bij mij, maar ik doe er niets mee. De interesse is voorbij van mijn kant.’


Rogier laat in een reactie aan Story weten: ‘Frank moet zich lekker met zijn eigen zaken bemoeien. Hij wil scheiden! Ik ben lekker met mijn vrienden aan het genieten van de Franse zon.’

Over de toekomst van het Paleis voor ’n Pirkkie-duo bij RTL is nog veel onduidelijk.