FOTO’S: Zo ziet kale Rogier er nu uit na zijn haartransplantatie

0

Eerst droeg hij een pruik, toen ging hij kaal door het leven, maar na een haartransplantatie is dit nu het nieuwe uiterlijk van Rogier Smit.

Een half jaar geleden kreeg Rogier een haartransplantatie en het resultaat is echt zichtbaar op de foto Instagram waarop Rogier samen met Jeroen van der Boom te zien is op wie de voormalig Paleis voor een prikkie-ster, getuige de hartjes, duidelijk gek is.


Rogiers fans vinden zijn nieuwe haar leuk. “Wat goed je haar”, schrijft iemand in een reactie. Een ander: “Leuk, je haar!! Lekker he, gewoon je eigen haar!”

Rogier mag nieuw haar hebben qua woonsituatie is hij er niet op vooruit gegaan. Hij bereikte geen overeenstemming met zijn Haagse huisbaas en moest het pand verlaten. Hij woont nu in een vakantiebungalow in Friesland. Rogier zou afgezien van verlenging, omdat hij dan voor minstens 2 jaar zou moeten tekenen.


“Ik heb hem getipt over het bungalowpark, waarvan de eigenaar een vriend van mij is. Het leek me wel even lekker voor Rogier en zijn hond Brownie om er tussenuit te zijn”, aldus de insider in het weekblad Story een maand geleden. Rogier zou het wel naar zijn zin hebben in Friesland. “Hij vindt het geweldig met al die ruimte en dat groen om zich heen. Ik heb niet het idee dat hij heel snel weg wil.”

Aan de tv-carrière van Rogier lijkt een eind te zijn gekomen nu hij weg is bij partner Frank en ze ruziënd door het leven gaan.  Eind augustus troffen de ex-geliefden elkaar zelfs voor de rechtbank in Den Haag waar Rogier een omgangsregeling voor hun hond Coco eiste die Frank onder zijn hoede heeft.

De rechtbank mag dan beslist hebben dat er een omgangsregeling voor viervoeter Coco moet komen, Frank Jansen (75) is niet van plan om zijn hond Coco te delen met ex Rogier Smit (46). Liever bepaalt hij de opgelegde dwangsom om Coco uit handen van Rogier te houden.

De rechter bepaalde dat Rogier hond Coco ook ook twee dagen per week kan zien, maar Frank is niet van plan om Coco  te delen. Aan weekblad Weekend liett hij weten dat, als hij niet zijn hondje met Rogier deelt, hij telkens een boete van 100 euro moet betalen. “Nou ja, in dit verhaal krijg ik al rekeningen van duizenden euro’s van advocaten en rechtszaken, dan interesseert die 100 euro per keer me niet, dus ik denk dat ik die boete pak en dat laat zitten. Daar loop ik niet op leeg, ik draai mijn hand er niet voor om.”ZOENEND OP INSTAGRAM! Op kostschool in Wales vindt PRINSES ALEXIA haar eerste liefde