FOTO’S – Zo viert SYLVIE MEIS (gesponsord) vrijgezellenfeest met haar GIRLGANG

0
Sylvie Meis heeft dit weekeinde haar (gesponsorde) vrijgezellenfeest ‘op gepaste wijze’ gevierd met haar Hamburgse GirlGang in het Weissenhaus Grand Village Resort & Spa am Meer. Wanneer Meis in het huwelijk treedt blijft met liefde Niclas Castello blijft nog even geheim.

Het spahotel is een alleraardigst optrekje met tal van leuke fotohoekjes. Sylvie (42), de sponsor wil ook wat, poseerde aan de rand van een van de baden slechts gehuld in een bikini en een bruidssluier op haar hoofd. Leuk detail: de gigantisch opblaasbare ring in haar handen.


Op twee foto’s dis de Hamburg GirlGang. die foto’s maken duidelijk dat er niet bepaald sprake was van een anderhalve meter-feestje. Hoefde ook niet, want in Duitsland zijn de regels daarover overigens sinds kort versoepeld. ‘Contact mijden’ is nu het advies.

Vanmorgen was Sylvie, blijkbaar met een kater, alweer vroeg wakker. “Misschien een champagne te veel?”, vraagt ze zich af. “Ik werd wakker met mijn kroon nog op.”


Sylvie vertelt afgelopen april aan het Duitse Bunte dat de huwelijksplannen vooralsnog zijn opgeschort. De twee zouden eigenlijk in juni trouwen, met het door het coronavirus zwaar getroffen Italië als locatie. “Natuurlijk is het triest en jammer dat we alle feestelijkheden ter gelegenheid van ons huwelijk moeten uitstellen, maar andere personen en ondernemingen worden momenteel harder getroffen dan wij”, vertelt La Meis. () “Van week tot week bekijken we hoe het verdergaat”, aldus Sylvie.

Wel verzekerde Sylvie dat dit keer van uitstel geen afstel gaat komen.