FOTO’S! Zo gek is MAX VERSTAPPEN op stiefdochtertje Penelope (2), die hem al papa noemt)

0

Nederland en de racewereld mag aan de voeten liggen van Max Verstapen, de net nog 23-jarige mag nu al een vermogen hebben van bijna honderd miljoen, een privévliegtuig bezitten en een peperduur appartement in Monaco bewonen het echte geluk vindt Verstappen bij liefde Kelly Piquet en haar 2-jarige dochtertje Penelope, die Max al papa noemt. Het wachten lijkt nog slechts op de bruidsklokken die in Monaco gaan luiden voor Max en Kelly.

Voorafgaand aan de tweede helft van F1-seizoen dat startte in Spa Franchorchamps vierde Max met Kelly en de kleine Penelope vakantie op Sint-Maarten. Niet alleen om de batterijen weer op te laden, maar ook om te genieten van wat inmiddels wel zijn gezin mag worden genoemd. En dat opladen gebeurde in alle luxe. Het gezin arriveerde op de internationale luchthaven Prinses Juliana in Maxs privévliegtuig, de oranjegrijze Dassault Falcon 900.


Voor Max was die zomerstop één van de weinige momenten waarop even gas terug kon worden genomen. Drie weken lang is het even tijd voor familie en vrienden. Op de beelden die Max en Kelly deelden was te zien hoe zij genoten van de vakantie. Van elkaar en baby Penelope, die Kelly in de zomer van 2019 kreeg met de Russische Formule 1-rijder Daniil Kvyat waarvan zij een jaar later scheidde. Als hij de filmpjes die het Max en Kelly op Instagram postte heeft gezien zal het hem niet ontgaan zijn dat zijn dochtertje Max inmiddels papa noemt.

Een rijke papa ook, want Max Verstappen mag dan net nog geen 24 jaar zijn, hij viert die verjaardag 30 september, hij is dit jaar ook de enige Nederlander in de Forbes Top 50- lijst van meest verdienende sporters. Hij verdiende, zo berekende het Amerikaanse zakenblad, tussen 1 mei 2020 en 1 mei 2021, $42,5 miljoen. Het totale vermogen wordt door het Nederlandse zakenblad Quote zelfs geschat op €95 miljoen. Een vermogen dat hij niet voor zichzelf houdt. Zij leende hij zijn zusje Victoria (21) 3.5 miljoen euro toen zij een appartement op de dure, Amsterdamse, Zuidass wilde kopen. En toen haar grote broer zijn eerste punt had gescoord in de Formule 1, in 2015, kreeg ze Max ook haar eerste designertas.


De financiële status van Max Verstappen maakt dat er verhalen gaan dat zijn lief Kelly Piquet een golddigger zou zijn, maar niets is minder waar. De van geboorte Duitse heeft Nederlandse en Braziliaanse roots, haar moeder is het vroegere Nederlandse model Sylvia Tamsma en haar vader de drievoudig F1-wereldkampioen is Nelson Piquet wiens vermogen op zeker 100 miljoen wordt geschat. Kelly, die verschillende universitaire studies heeft afgerond, is inmiddels ook goed voor de nodige miljoenen. Zo is zij verantwoordelijk voor de pr van Formula E, schrijft zij columns in internationale bladen en verdiende zij in het verleden flink met modellenwerk. Nu zij samen met Max en dochtertje Penelope in Monaco woont is zij actief als gezondheid-en wellness-coach.

Bij Kelly’s broer, Nelson Piquet Jr., thuis in Monaco ontmoette Max ook voor het eerst de vrouw met wie hij nu zijn leven deelt, Kelly Piquet. Juniro is ook getroffen door het familie race microbe. Hij reed in 2008 en 2009 voor het Formule 1-team van Renault is een boezemvriend van Max, die inmiddels hij van haver tot gort kent. “Ik ken Max al sinds hij naast mij kwam wonen in Monaco,” vertelde Junior in gesprek aan de Braziliaanse editie van Motorsport.com. “Hij woonde eerst bij zijn ouders. Zijn vader bouwde de karts en samen gingen ze vervolgens op reis. Maar van het ene op het andere jaar had hij plotseling vrijheid en geld om mee te doen wat hij wilde. Zijn leven veranderde heel erg snel. Al vrij snel daarna kreeg hij nog meer geld en nog meer aandacht. Ik kan het hem dan ook niet kwalijk nemen dat hij een ego heeft, arrogantie wil ik het namelijk niet noemen. Maar een goede coureur moet af en toe arrogant zijn,” voegt hij eraan toe. “Het is een soort mix van het hebben van zelfvertrouwen en ego.”

In het vorstendom Monaco gaat het verhaal dat Max en Kelly  hun liefde willen bekronen met een huwelijk. De kleine Penelope zal dan ongetwijfeld het bruidsmeisjes zijn bij de echtverbintenis van haar moeder Kelly en haar papa Max.