FOTO’S! Na 14 jaar samen trouwt LANCE ARMSTRONG met zijn ANNA

0

Oud-wielrenner Lance Armstrong heeft na een relatie van 14 jaar zijn jawoord gegeven aan Anna Hansen, de moeder van twee van zijn in totaal vijf kinderen. Armstrong: “Ik ben zo trots op het koppel dat we zijn geworden. Daar was werk, het echte zware werk, voor nodig en ik ben blij dat we dat hebben gedaan.”

Armstrong en Anna gaven elkaar het jawoord in Frankrijk, zo bleek uit een post van de 50-jarige Armstrong op Instagram.
“Beste. Dag. Ooit. Ben getrouwd met de liefde van mijn leven”, schrijft de voormalig sportman bij enkele foto’s van de grote dag. “Het was een avond vol gelach en flink wat tranen van blijdschap.”


Armstrong en Hansen zijn al sinds 2008 een stel en hebben ook samen twee kinderen. In het bericht schrijft de oud-wielrenner dat zijn geliefde in al die jaren een ‘grote steun voor hem is geweest. ‘De oud wielrenner doelt waarschijnlijk dat Anna aan zijn zijde stond in 2012 zijn Tour de France-zeges werden afgepakt wegens vanwege dopinggebruik.

De afgelopen jaren had hij niet zonder haar “overleefd”, schrijft Armstrong. “Ik ben zo trots op het koppel dat we zijn geworden. Daar was werk, het echte zware werk, voor nodig en ik ben blij dat we dat hebben gedaan.”


Voor Armstrong is het zijn tweede huwelijk. Van 1998 tot en met 2003 was hij getrouwd met Kristin Richard. Met haar heeft hij drie kinderen. Van 2005 tot en met 2006 was hij verloofd met zangeres Sheryl Crow.