FOTO’S – Merel Westrik voor de eerste keer moeder geworden

0

Merel Westrik (41) en Pepijn Crone (39) hebben hun eerste kindje samen verwelkomd. Merel maakt het blijde nieuws bekend aan de hand van twee foto’s: een ‘before’ met bolle buik, en een ‘after’ van hun kleine spruit. Het kindje, met de naam Billie Mae Crone, is op 30 april geboren.

‘Nieuw jaar. Nieuw leven. Opdat 2021 voor jullie allemaal een jaar mag zijn vol verwondering. En vol lichtjes als het even donker wordt’, schreef Westrik op Nieuwsjaarsdag bij de foto op Instagram. Over vier maanden is de 41-jarige presentatrice uitgerekend.


Ook Crone deelt een vrolijke foto op Instagram. Bij een foto waarbij het stel aan het suppen is, schrijft hij: ‘Gelukkig nieuwjaar allemaal! En het wordt me een jaar! @merelwestrik en ik verwachten in 2021 a new kid on the water! Nu nog onder Merels wetsuit, straks misschien op een eigen board.’

“Het gaat heel goed met ons”, reageert Merel op de vraag van Shownieuws hoe het met het koppel gaat. “We zitten al twee weken in een hele fijne cocon, in een huis vol luiers billendoekjes en flesjes. De wereld is voor even heel klein geworden en dat voelt precies hoe groot ie even hoort te zijn.”


Dan: “Billie heeft vannacht het halve bed volgepoept toen we haar luier wilde verschonen, maar we zijn nog steeds stapelverliefd op haar. Ze is lekker harig, ze voelt fluweelzacht, ze maakt allemaal heerlijke fonkelnieuwe geluidjes en we kunnen niet stoppen met naar haar kijken. En natuurlijk; ze houdt ons ook wakker en zorgt voor rauwe nachten en dagen waarvan de uren door je vingers heen glippen, voor je het weet ben je vier luiers en drie voedingen verder, waar blíj́ft de tijd, maar we blijven er verbazingwekkend vrolijk onder.”

Ook verklaart Merel de naam Billie: “Haar naam is een naam die we altijd al mooi vonden. Kan voor jongens, kan voor meisjes, en dan heeft ze in ieder geval twee ijzersterke naamgenoten: Billie Holiday en Billie Eilish.”

View this post on Instagram

A post shared by Merel Westrik (@merelwestrik)Share.