FOTO’S! MAX VERSTAPPEN neemt drie weken oude LIO in de armen

0

‘Family time’, schrijft Victoria bij de foto’s van broer Max Verstappen, moeder Sophie, vader Jos en ‘ome’ Max bij de foto’s van de kleine. Lio werd op 6 december geboren, waar zijn oudere broer een jaar ervoor op 7 december ter wereld kwam.

De geboorte van Lio maakte dat zus Victoria niet aanwezig zijn bij Max’ beslissende race in Abu Dhabi. Ook moeder Sophie bleef ook thuis om haar dochter bij te staan. Hierover zei Max later: ‘Natuurlijk is het jammer dat ze er niet bij konden zijn, omdat zowel mijn moeder als mijn zus veel hebben bijgedragen aan dit succes. Ja, ik ben altijd op pad geweest met mijn vader, maar zonder deze vrouwen had ik dit niet kunnen doen. Zij zijn goud waard.’


Maar nu hij wereldkampioen is en het F 1-seizoen voorbij is ging Max op bezoek bij pasgeboren neefje Lio. Kersverse moeder Victoria deelde het bijzondere familiemoment via sociale media.