Pagina titel ...
dinsdag, juni 2
FOTO’S – Jamie Oliver koopt voor 13 miljoen 17de eeuws huis in Londen

0
Tv-kok Jamie Oliver (40) heeft een nieuw, 17de eeuws, huis gekocht in het noorden van Londen. Hij telde er meer dan 13 miljoen euro voor neer.

Het huis van de tv-kok staat op de Britse monumentenlijst en staat Hampstead, een wijk in het noorden van Londen. Ook Kate Moss, George Michael en Jude Law hebben in die populaire wijk een huis.

(Lees verder na de advertentie)

Jamie heeft tien miljoen pond, rond de 13,5 miljoen euro, betaald voor het huis, waar hij intrekt neemt met zijn vrouw Jools (40) en zijn drie kinderen, Poppy (13), Daisy (12), Petal (4) en Buddy (4). Het gezin heeft de beschikking over acht slaapkamers. Het huis is omringd door een schitterend aangelegde tuin.

Jamie Oliver is kilo’s afgevallen en dat is te zien. Volgens Jamie zijn zeewierdieet dat verantwoordelijk is voor het feit dat hij ettelijke kilo’s afviel. De beroemde kok noemt het dan ook ‘de meest voedzame groente ter wereld’.

Hij kan in ieder geval op gewicht blijven, want in zijn nieuwe huis is ook een fitnessroom.

00LOGOREIS

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0