FOTO’S – Eerste trip van Utopiaan van de Eeuw Ivan: hij wordt vader

0

Utopiaan van de Eeuw, Ivan, wordt vader! De winnaar van de eerste Utopia deelt foto’s van de inmiddels gigantische babybuik van zijn grote liefde…De 33-jarige Montana is hoogzwanger. “De eerste trip van de baby”, noemt vader Ivan het.

Ivan won in 2018, na een tweede deelname aan Utopia, de felbegeerde titel Utopiaan van de Eeuw. En niet alleen dat, hij pakte ook nog eens een prijzenpot van 51.000 euro! Ivan  was door het dolle heen“Allereerst wil ik iedereen die mij heeft gesteund tijdens deze rollercoaster danken uit de grond van mijn hart. Het ging mij niet om het geld, maar om Utopia. Utopia is voor het eerst in mijn leven een plek geweest waar ik mij thuis heb gevoeld. Dit wordt niet meer van mij afgepakt”, zei hij.


En nu wordt hij dus vader. Eerder  deelde Ivan al een collage met mooie foto’s van zijn aanstaande gezin. “Ik feliciteer mijn prachtige vrouw en de moeder van mijn baby”, was er toen al te lezen. Fans van Utopiaan feliciteerden het stal. “Gefeliciteerd samen, jullie zijn een mooi stel en stralen helemaal, veel plezier op jullie trip!” is bijvoorbeeld te zien.