FOTO’S! Claus van Oranje klaar met Schotse kostschool (zoon van prins Constantijn runt hippe webshop)

0

(Beeld Instagram Claus-Casimir)

Graaf Claus-Casimir van Oranje, de zoon van prins Constantijn, heeft zijn diploma op zak en is klaar met de Schotse kostschool Gordonstoun. Alle tijd om zijn hippe sneaker webshop verder uit te bouwen.


Op Instagram deelt graaf Claus een reeks foto’s van zijn tijd op de kostschool waar de zoon van Constantijn en Laurentien laatste middelbareschooljaren volgde. Gordonstoun is de kostschool in Schotland waar ook  prins Philip, prins Charles en de kinderen van prinses Anne in de schoolbanken zaten.

Of graaf Claus nu net als zijn nicht prinses Amalia gaat studeren is nog onbekend. Of zou de volgende royal influencer in de maak zijn? Sinds kort is het profiel van Claus-Casimir openbaar. Een stap die ook oudere zus Eloise nam toen ze achttien werd.


Claus-Casimir is een ondernemende Oranje. Op zijn zestiende zette hij zijn eigen internetbedrijfje Grails Plug op, een webshop die sneakers verkoopt van bekende hippe merken. Ook verkoopt hij verschillende truien en accessoires, zoals sleutelhangers en kleine portemonnees. Claus-Casimir promoot zijn webshop via zijn eigen Instagrampagina.