FOTO’S! Bridget arriveert op Curaçao en Monique verdwijnt met Dreetje uit beeld, maar zegt: ‘Ik wil vechten voor mijn gezin. En dat weet Dré ook’

0
Sreenshots: Instagram Bridget Maasland/Monique Westenberg/André Hazes en SBS
Bridget Maasland (45) kwam aan op Curaçao en Monique Westenberg (42) verdween met kleine Dre (3) uit beeld op het eiland… Maar wie mocht denken dat Monique de liefdeshanddoek in de ring heeft gegooid als het om André Hazes (26) gaat heeft het bij het verkeerde eind.  Bridget Maasland mag André dan de liefde van haar leven noemen, Monique heeft de strijd om het hart van Hazes (26) nog niet opgegeven! ‘Ik wil vechten voor mijn gezin. En dat weet Dré ook’.

André Hazes lijkt maar te hoeven te kiezen… Gaat hij verder met prille liefde Bridget Maasland, die niets liever lijkt te willen dan officieel mevrouw Hazes te worden, of keert hij in de schoot van het gezin terug dat hij op 10 november verliet?


Foto William Rutten/SBS

In dat laatste geval is hij welkom, want Monique Westenberg, de moeder van zijn driejarig zoontje Dre, lijkt bereid de zanger zijn faux pas met Maasland te vergeven getuige haar opmerking ‘Ik wil vechten voor het geluk van ons gezin. En dat weet Dré ook. Maar ik kan daar nu niets over zeggen’. Het citaat uit de mond van Monique valt vandaag te lezen op de pagina Privé van De Telegraaf. De krant die André Hazes volgde naar Curaçao, waar hij de afgelopen week een concert gaf op het populaire op Cabana Beach. Onder het publiek ook Monique met kleine Dre die van papa bij de repetities even op het podium mocht komen.


Dat optreden was al lang gepland en André en Monique hadden destijds afgesproken aan het optreden  een vakantie vast te koppelen met hun zoontje. De breuk leek roet in het water te gooien, maar niets bleek minder waar. Vorige week was het gezinnetje, net als vroeger, gedrieën op het paradijselijke eiland. Met dat verschil dat André met zijn band arriveerde en Monique met Dreetje en twee vriendinnen. Maar verder ging alles zoals vroeger. André onderhield zich, alsof er geen nieuwe vrouw in zijn leven was, gezellig met zijn ex Monique en hun zoontje André Hazes.

Aan de pret van de gezinsvakantie kwam afgelopen maandag een einde toen ook Bridget Maasland, een dag na het concert, op het eiland arriveerde. En dan had Bridget nog geluk gehad, want lange tijd leek haar vlucht geannuleerd te worden vanwege de storm afgelopen zondag. Volgens de Telegraaf werd zij samen met André ‘een dag later gespot op het strand van Blauwbaai, waar Bridget, vroeger liever topless, nu in badpak, zich met haar jonge minnaar in zee waagt’.

Gisteren ging André om afscheid te nemen nog even langs bij Monique, die nog op het eiland blijft, terwijl hij vandaag met Bridget terugvliegt naar Nederland. Voor Maasland was het dus een mini-vakantie van drie dagen…

Bij de foto waarop André Hazes met een gele taxi bij haar hotel op het eiland vertrekt zet Monique Goodbay Yellow Brick Road, waarschijnlijk verwijzend naar de strofe uit het nummer van Elton John waarin hij zingt:

You know you can’t hold me forever
I didn’t sign up with youWat betreft Monique moet het speeluurtje van de vader van haar kind met Bridget Maasland nu zo ongeveer wel voorbij zijn. Of zoals zij zelf onder de zon zei: ‘Ik wil vechten voor mijn gezin. En dat weet Dré ook’. Bij een ander Instragram kiekje van moeder en zoon zet Monique: ‘Mag ik dan altijd bij je blijven’.

Share.