FOTO! EVA JINEK (45) bevallen van dochter Salo Leonora: ‘Ons eigen zondagskind’

0

Eva Jinek – Foto: RTL/William Rutten)

Eva Jinek (45) is afgelopen weekend bevallen van dochter Salo Leonora. ‘Ons eigen zondagskind is er! Op 3 september is ze geboren: Salo Leonora Van der Voorn. Onbeschrijfelijk lief, we willen haar allemaal opvreten.’


Salo betekent vrede. In de afgelopen tien jaar werd er één ander meisje geboren met die naam, plus twee jongetjes. Pax, de naam van het eerste kindje van Jinek, heeft exact dezelfde betekenis.

De presentatrice maakte haar babynieuws bekend op Instagram. Ze maakte afgelopen februari bekend zwanger te zijn van haar tweede kind. Eva en man Dexter van der Voorn werden in 2018 al ouders van zoon Pax Valentijn. Bij de aankondiging van haar tweede zwangerschap schreef Jinek destijds: ‘Zo leuk dat Pax straks ook iemand heeft om mee op te groeien!’


Jinek heeft het geslacht van de baby al die tijd verborgen gehouden voor de buitenwereld. Grote broer Pax wist overigens wel of het een meisje of jongen zou worden. “Hij weet het. En mijn kind is echt goed. Hij verklapt het niet. Dat vind ik heel knap van hem, hij kan het beter dan zijn moeder”, zei Jinek in mei in gesprek met RTL Boulevard.

De presentatrice gaat na haar verlof weer aan de slag bij de publieke omroep. In juli deelde de talkshowpresentator dat ze na vier jaar RTL verlaat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Jinek (@evajinek)