Figurant Jachtseizoen bij jacht op dj Martin Garrix zwaargewond geraakt

0

(Beeld: Talpa)

Een figurant van het programma Het Jachtseizoen voor StukTV is bij de jacht op dj Martin Garrix in Den Helder zwaargewond geraakt bij een val van een loopbrug van de veerboot die tussen Den Helder en Texel pendelt. Het slachtoffer viel van een hoogte van vier meter en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Op het moment van de val stonden de camera’s uit.


Het Jachtseizoen is het YouTube-programma waarmee de mannen van StukTV, waarbij Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns vier uur de tijd om een bekende Nederlander op te jagen en te pakken te krijgen. Voor de aflevering die gisteren werd gedraaid, was de Amstelveense dj Martin Garrix de opgejaagde BN’er.

De figurant zou buiten de opnames van de loopeen brug zijn gevallen. Het is niet duidelijk hoe het met het slachtoffer gaat of wat er exact is gebeurd. Talpa laat in een statement weten: ‘We hebben begrepen dat er op de dag van de opnames van Het Jachtseizoen voor StukTV met Martin Garrix, buiten de opnames om, een ongeluk heeft plaatsgevonden, waarbij één van de figuranten ernstig gewond is geraakt. We komen erop terug zodra er meer informatie te delen is.’