Ferry Doedens start OnlyFans carrière en deelt pikante beelden in ruil voor geld

0

Soapie Ferry Doedens zou een dag na het verlopen van zijn contract bij GTST een hele bijzondere nieuwe carrière begonnen. Onder de naam Ferdinand Diego is hij een OnlyFans pagina begonnen. OnlyFans is een soort social media maar dan met buiengewoon pikant materiaal waar je voor moet betalen.

Ferry deelt hier elke dag meerdere (naakt) foto’s en (naakt) video’s van zichzelf. Degene die daar geld voor over zien op OnlyFans o.a Ferry naakt douchen, zijn geslachtsdeel tonen en ejaculeren in de wasbak. Op al het materiaal is zijn gezicht zichtbaar. Er lekten in de zomer al een aantal expliciete naaktfoto’s en -filmpjes van Ferry Doedens uit op internet.


Op Ferry’s Onlyfans staan teksten bij als ‘See here a FULL cumming video of me! Het management van Ferry heeft nog niet gereageerd en ook Ferry zelf heeft nog niet bevestigd dat hij inderdaad zelf achter de OnlyFans pagina zit.

Eind juni besloten EndemolShine en RTL in goed overleg dat de acteur zou stoppen bij de soap. De beslissing volgde nadat Ferry enkele keren de opgestelde coronamaatregelen van de producent had genegeerd.


Afgelopen juli was de toen nog GTST-acteur Ferry Doedens al masturberend te zien op een Amerikaanse weblog die zich richt op de homoseksuele man. De site plaatste een verhaal over Doedens gelardeerd met expliciete naaktfoto’s.

De redactie van de site, die al sinds 2003 homonieuwtjes en uitgelekte foto’s plaatst, promootte het verhaal en de foto’s middels Twitter blijkbaar in de hoop viral te gaan. Grote vraag was of het wel de echte Ferry Doedens op de foto was.

De geplaatste foto’s suggereerden dat Ferry met iemand webcamseks heeft gehad. Ferry – als het inderdaad de acteur is – is eerst te zien in zijn onderbroek. Op de volgende beelden is hij aan het masturberen. De site laat ook een expliciete foto van Ferry’s geslachtsdeel zien.