Ferri Somogyi vader geworden van tweeling

0

Ferri Somogyi en zijn vrouw Noëlle zijn de trotse ouders geworden van een tweeling. “Lux Sándor & Imre Louis Somogyi zijn geboren!” schrijft Ferri op social media. “Lux en Imre zijn met 35 weken geboren, maar hebben beiden een prachtig gewicht van 2365 gr. en 2320 gr.”, vervolgt hij. “Ze zijn voorlopig nog even in het ziekenhuis om aan te sterken. Wat een wonder!! Trotse ouders!!”

Ferri Somogyi (47) trouwde in juni 2018 zonder veel poespas op het gemeentehuis met zijn zwangere, 18 jaar jongere, vriendin Noëlle. Een paar maanden later, in september, werd het stel de trotse ouders van dochtertje Véda. Vanwege de zwangerschap besloten ze in de zomer van 2018 onverwacht in het huwelijksbootje te stappen. ‘We zijn toen zonder ceremonie voor de wet getrouwd en zouden later nog een huwelijksfeest geven, maar het echte trouwen moet nog komen’, vertelde de GTST-acteur destijds.


Het betekende ook rust in het liefdesleven van Ferri. Na verschillende mislukte relaties vond hij in maart 2017 het geluk bij de achttien jaar jongere Noëlle van Stek.