Pagina titel ...
Fan die opgroeide met muziek van overleden Whitney Houston koopt haar huis

0

LIKE op Facebook en je kijkt binnen bij de mooiste celebrity huizen!


Fan die opgroeide met muziek van overleden Whitney Houston koopt haar huis!


Een fan van de in 2012 overleden Whitney Houston heeft haar huis in New Jersey gekocht waar zij in 1992 in het huwelijksbootje stapte met Bobby Brown. De fan betaalde 1,5 miljoen dollar (1,1 miljoen euro) voor het huis, dat 5 slaapkamers en 6 badkamers telt.

(Lees verder na de advertentie)

 

In het huis trouwde Whitney in 1992 met Bobby Brown en groeide haar enige dochter Bobbi Kristina op. De zangeres vertelde in een interview met Oprah dat het huis ook het decor is geweest van tal van wilde feestjes.

Na de scheiding van Bobby Brown verhuisde Whitney naar Los Angeles, maar ze kreeg het niet over haar hart om haar huis in New Jersey te verkopen. In 2009 stond het even te koop, maar al snel kwam de zangeres terug op haar beslissing.

Nu is het huis gekocht door een fan van de in 2012 overleden Whitney. Matthew Krauthamer, 33, betaalde $ 1.500.000 voor het huis en zegt het in zijn originele staat te willen laten. “Alleen een nieuw laagje verf en moderne apparatuur in de keuken. Verder doe ik niets,” zegt die man die opgroeide met de muziek van Whitney Houston.


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();