Pagina titel ...
donderdag, juni 4
Fan die opgroeide met muziek van overleden Whitney Houston koopt haar huis

0

Fan die opgroeide met muziek van overleden Whitney Houston koopt haar huis!


Een fan van de in 2012 overleden Whitney Houston heeft haar huis in New Jersey gekocht waar zij in 1992 in het huwelijksbootje stapte met Bobby Brown. De fan betaalde 1,5 miljoen dollar (1,1 miljoen euro) voor het huis, dat 5 slaapkamers en 6 badkamers telt.

(Lees verder na de advertentie)

In het huis trouwde Whitney in 1992 met Bobby Brown en groeide haar enige dochter Bobbi Kristina op. De zangeres vertelde in een interview met Oprah dat het huis ook het decor is geweest van tal van wilde feestjes.

Na de scheiding van Bobby Brown verhuisde Whitney naar Los Angeles, maar ze kreeg het niet over haar hart om haar huis in New Jersey te verkopen. In 2009 stond het even te koop, maar al snel kwam de zangeres terug op haar beslissing.

Nu is het huis gekocht door een fan van de in 2012 overleden Whitney. Matthew Krauthamer, 33, betaalde $ 1.500.000 voor het huis en zegt het in zijn originele staat te willen laten. “Alleen een nieuw laagje verf en moderne apparatuur in de keuken. Verder doe ik niets,” zegt die man die opgroeide met de muziek van Whitney Houston.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0