Famke Louise over ex-vriend: ‘Hij sloeg me bijna dagelijks en dreigde bedfilmpjes van ons online te zetten’

0

Famke Louise neemt in haar docuserie Famke Next geen blad voor de mond over de ex-vriend die haar in het begin van haar carrière mishandelde. De jongen, niet bij naam wordt genoemd, dwong haar tot seks en filmde dat. Hij heeft me zelfs gedwongen tot seks en dat heeft hij vastgelegd. Dat heeft hij in beheer genomen voor als ik bij hem wegging, dan zou hij het online zetten.”

In de docuserie is te zien dat de 21-jarige zangeres kende een uiterst moeilijke jeugd heeft. Haar vader overlijdt nadat hij uit een raam viel. Ze verwijt haar moeder dat die de signalen over haar vader niet serieus nam. Famke is er dan ook van overtuigd dat haar vader zich bewust heeft laten vallen.


het gebeurt allemaal in de periode dat ze bij haar toenmalige vriend woont. het is ook de tijd ze bekend werd door haar filmpjes op YouTube. Tegelijkertijd wordt ze door die vriend mishandeld. “Het gebeurde bijna dagelijks dat hij me sloeg. Zo erg dat hij me op de grond sloeg en dan op me in ging trappen. Met volle kracht in mijn buik en op mijn rug. Er lag soms zelfs bloed op de grond, dan was er een tand door mijn lip gegaan.”

Haar vriend eiste ook dat ze loog over haar verwondingen. “Hij heeft me zo hard aangepakt op een dag dat ik een gat in mijn hoofd had. En toen zei hij: ‘Je pakt nu je camera erbij en je gaat filmen en zegt dat je met je hoofd tegen een kast aan bent gevallen. We gaan naar de eerste hulp.”


Famke zegt dat ze in die tijd altijd onder de blauwe plekken zat. “Ik ben wel gewoon grofgebekt. Op een moment dat je iets doet wat me niet aanstaat, zeg ik daar wat van. Ik liet niet over me heen lopen. Ik schreeuwde tegen hem. Dan werd het zwart voor zijn ogen en sloeg hij me in elkaar. Wanneer ik hem aansprak op zijn gedrag, dan werd ik gewoon geslagen.”

,”Ik ben wel bang”, bekent Famke nu ze haar verhaal in de docuserie vertelt. “Hij is ook in het bezit van ander materiaal van mij. Hij heeft me zelfs gedwongen tot seks en dat heeft hij vastgelegd. Dat heeft hij in beheer genomen voor als ik bij hem wegging, dan zou hij het online zetten.”

Famke beweert dat een ex-vriendin van de jongen hetzelfde is overkomen. Zij heeft aangifte gedaan, Famke niet. “Maar ik zit er wel aan te denken. Hij gaat het niet accepteren dat ik dit zeg, maar het is wel zo gegaan.”