FAMKE LOUISE huurt auto op Curaçao, weigert te betalen en neemt dan ook nog splinternieuwe Maxi-Cosi mee uit de wagen

0

Famke Louise exploiteert haar bekendheid ook in haar privéleven. De influencer benaderde toen zij op vakantie ging naar Curaçao een autoverhuurbedrijf of niet een dealtje te maken was in ruil voor promotie op haar Instagram-kanaal. De auto kreeg ze mee voor half geld, maar de beloofde promotie bleef uit. Wel nam ze de door het autobedrijf voor haar kind aangeschafte spinternieuwe Maxi-Cosi mee.

Juicekanaal Juice Channel brengt het nieuws nu naar buiten. “Wij hebben gisteren een kennis van ons gesproken en die was laatst op Curaçao en heeft daar een verhaal te horen gekregen over Famke Louise.” die kennis had een opmerkelijk verhaal. “Famke en Denzel (haar vriend, red.) hadden met een autoverhuurbedrijf afgesproken dat ze gratis een auto mochten huren in ruil voor promotie op Instagram. Na een aantal dagen nam Famke contact op met dit bedrijf om te vertellen dat de auto hen niet beviel.”


“Eindstand hebben ze een aantal dagen rondgereden in die auto zonder er reclame voor te maken en zonder te betalen. Als iets je niet bevalt kunnen we nog begrijpen dat je daar dan misschien geen reclame voor wilt maken, maar dan had je op ze minst de huurprijs voor de auto kunnen betalen.”

De informant blijkt goed geïnformeerd, want het autoverhuurbedrijf in kwestie, De Vos Autoverhuur, bevestigt zijn verhaal. “Deze auto hebben ze van ons gehuurd. Ze zouden de helft van de prijs betalen in ruil voor Insta-promotie. Eindstand: helemaal niets betaald en ook geen promotie voor ons gedaan.”


Volgens het autoverhuurbedrijf is Famke ook nog eens een ordinaire dievegge. “Als klap op de vuurpijl hebben ze ook nog ons (speciaal nieuw voor hun aangeschafte) Maxi-Cosi gejat. Famke heeft per app laten weten dat ze netjes zou betalen maar na zeker vijf gestuurde herinneringen nog steeds niet betaald.”

De Vos blijkt niet de enige gedupeerde, want ook een in ons land gevestigde ondernemer vertelt tegen Juicechannel een soortgelijk verhaal. “Ik dacht eerst dat dit verhaal over mij ging, maar bij mij hebben ze dit ook geflikt afgelopen zomer bij de promotie van hun serie in het Krasnapolski Hotel in Amsterdam.”

“Ik heb drie busjes voor ze gehuurd inclusief drie chauffeurs van 10 uur ’s ochtends tot drie uur ’s nachts. Toen ik de factuur stuurde naar ze waren ze helemaal verbaasd omdat ze zeiden dat het gratis zou zijn in ruil van aftitelingreclame bij de serie. Ik ben twee maanden bezig geweest om m’n geld te krijgen.”