Familiedrama: Vriendinnen Froger-zonen Didier en Maxim vliegen elkaar in de haren

0

Maxim en Didier (Beeld: Instagram Danny froger)

Een gezellig kerstdiner met de hele familie lijkt er voor de Frogers dit jaar niet echt in te zitten. Shanny en Sammy, de vriendinnen van Maxim en Didier kunnen elkaar namelijk niet meer luchten of zien. Wat begon als een een woordenwisseling mondde op vakantie in het Spaanse Marbella uit in lichamelijk geweld waarbij omstanders tussen de beiden dames moesten springen om erger te voorkomen. Door de ruzie staat de relatie tussen Maxim Froger en zijn Shanny on hold.


De aanleiding tot de ruzie gaat terug tot afgelopen zomer. Broers Maxim en Didier waren op vakantie in het Spaanse Marbella met hun vriendinnen Shanny en Sammy toen het compleet uit de hand liet toen de vriendin van Didier, Sammy, meende te moeten zeggen dat Shanny, de vriendin van Maxim vreemd zou gaan. Een ruzie waarbij, zo willen de verhalen, de meiden elkaar de haren uit het hoofd zouden hebben getrokken.

Zover is het volgens Didier niet gekomen, vertelde hij vrijdagavond in Shownieuws, maar hij geeft toe dat het knalde na woordenwisseling tussen de vrouwen. Het ging er zo heftig aan toe dat er mensen tussen moesten komen om erger te voorkomen. Dat de twee elkaars haren hebben uitgetrokken bij hun catfight ontkent Didier.


De vriendin van Maxim, Shayna, vertelde in shownieuws haar kant van het verhaal en vertelde dat de ruzie had plaatsgevonden op haar verjaardag in juli. Ze gaf toe dat zij en Sammy elkaar inderdaad niet erg liggen. Volgens Shayna was er die avond alcohol in het spel en waren aangeschoten. Shayna houdt het zelf op een verhitte discussie.

het leidde er allemaal toe dat de twee ‘schoonzussen’ elkaar niet meer spreken en het zorgde voor een relatiebreuk tussen Maxim en Shayna. Shayna zei op tv dat zij en Maxim een pauze hebben ingelast in hun relatie.