Familie Meiland laat stofzuigerjager Bommel inslapen en opzetten

0

Bommel, de trouwe viervoeter van de familie Meiland, is overleden. De Meilandjes hebben besloten om het beest te laten inslapen. De bulldog raakte snel overprikkeld, viel elke stofzuiger aan en hapte geregeld naar vreemden. Ook lichamelijk kampte de bulldog met klachten.

“Na jaren van plezier en zorgen, hebben wij voor jou besloten. We zijn bedroefd en blij. Je blijft voor altijd in ons hart Bommeltje!”, schrijft Martien op Instagram bij een foto van de viervoeter. In de recente afleveringen van Chateau Meiland werd al duidelijk dat het steeds slechter ging met Bommel.


Een dierenarts heeft het hondje helemaal nagekeken en kwam tot de conclusie dat Bommel op was. “Uit het onderzoek bleek dat zijn gewrichten, zijn knieën, eigenlijk alles gewoon helemaal kapot is’’, vertelde een bedroefde Martien in de aflevering van gisterenavond. Bommel voelde zich zo ziek dat de bulldog steeds agressiever als gevolg van de pijn. Erica, Maxime en Martien voelden zich genoodzaakt Bommel in te laten slapen.

Bommel blijft ook na zijn dood wel in de familie.  “Kunnen we Bommel niet gewoon opzetten?’’ stelde Maxime op de terugweg van de dierenarts voor. Dat is een goed idee’’, antwoordde Martien. ,,Dan kunnen we hem hier neerzetten in de hal en kan ik hem altijd aaien zonder bang te zijn dat ‘ie me bijt.’’


Vorig jaar moest de familie Meiland afscheid nemen van hun geliefde kat Mevrouw Jansen.