FAJAH LOURENS na breuk met liefde Patrick alleen naar Spanje

0

Fajah Lourens GAAT na breuk met liefde Patrick alleen naar Spanje. Een maand geleden spraken de twee nog de wens uit samen naar Spanje te willen emigreren, maar nu de relatie over is gaat Fajah nu in haar eentje het avontuur aan. “Ik laat mijn dromen niet afpakken door een relatie die niet lukt.”

Het liefdesleven van Fajah Lourens gaat niet over rozen en dat heeft Fajah nooit onder stoelen of banken gestoken. “Ik ben als mens erg positief en zie overal kansen. Dat is heel anders in de week voor mijn menstruatie”, schreef Fajah op Instagram. “In de PMS-week zijn er opeens redenen om toch niet verder te gaan met mijn relatie. Alles wordt zwaarder, negatiever en er lijkt nog maar één mogelijkheid te zijn: wegrennen.”


Begin dit jaar maakt ze haar relatie met ondernemer Patrick wereldkundig en midden zomer vertelde het stel te willen emigreren naar Spanje. “Het leven daar is een stuk relaxter”, legt Fajah in juli aan De Telegraaf uit. “Ik ben nu 42 en vind niet dat ik moet wachten tot ik 60 ben. Nu ben ik nog vitaal en wil ik doen waar ik het meest gelukkig van word: dat is de zon en de dieren om mij heen.”

Maar nu de relatie voorbij is wil Fajah ook zonder Patrick haar emigratieplannen doorzetten. “Voor de mensen die denken dat ik niet meer naar Spanje ga: nee, nee, nee. Natuurlijk wel! Ik ga absoluut naar Spanje”, zegt ze vol overtuiging in haar podcast. „Ik laat mijn dromen niet afpakken door een relatie die niet lukt. Het is míjn droom. We gaan rocken, Shai (haar 16-jarige zoon, red.) en ik samen. We gaan volgende maand al kijken naar een paar woningen.”


“Uiteindelijk zit het geluk in jezelf. Ik ben heel erg dankbaar dat ik dat mag voelen. (…) Ik voel de pijn, ik draag de pijn, ik huil en ik verwerk. Daar ben ik erg trots op, want dat maakt me een sterkere vrouw. Daardoor leer ik ook van wat er is gebeurd en vlucht ik niet. Ik realiseer me ook dat ik een gelukkige vrouw ben en dat mijn geluk niet afhankelijk is van iets externs. Geluk zit in mijzelf en dat is rijkdom.”