Fajah Lourens pikt het niet langer: ‘Coronamaatregelen worden steeds strenger ondanks dat virus zo goed als verdwenen is’

0

Fajah heeft ook haar eigen MKBM kurkuma op de markt gebracht die 100% opneembaar is door haar unieke wateroplosbare formule. (Beeld: Instagram Fajah Lourens)

Fajah Lourens mag dan in de eerste plaats dieetgoeroe zijn ze heeft ook een, nogal afwijkende, mening over het coronavirus. “De maatregelen worden steeds strenger gemaakt ondanks dat corona zo goed als verdwenen is.” Daarmee plaats Fajah zich in het kamp van o.a. Lange Frans die ook al beweert dat in deze coronatijd worden ‘gebrainwasht door tv’. Volgens Fajah is het gewoon ‘massacensuur’.


“De maatregelen worden steeds strenger gemaakt ondanks dat corona zo goed als verdwenen is,” meent Fajah Lourens. en volgens Fajah is ze niet de enige die dat denkt. “Ik krijg heel veel positieve reacties in mijn DM van mensen die het er helemaal mee eens zijn en blij zijn dat ik dit deel, maar waarom staan we daar niet met z’n allen op het Malieveld?”

“Ik moet ook de hand in eigen boezem steken, want ik was er ook niet afgelopen week, maar ik zal er voorlopig wel zijn als het er weer is, want weet je wat het is? In Duitsland komen ze met een miljoen mensen in opstand.”


Het maakt dat Fajah gelooft dat er in Nederland sprake is van massacensuur. “Ik teken zoveel petities iedere keer online tegen vaccineren, tegen verplicht vaccineren dan, en iedere keer verdwijnen de petities gewoon. Het is gewoon massacensuur. Ik denk dat we het weer handmatig moeten gaan invoeren. Als we niets doen, dan wordt het echt niet gezellig in Nederland.”

Fajah deelde eerder ook al een interview van complotfanaat David Icke met wie ze zegt het helemaal eens te zijn. “Het is niet OK wat mijn collega’s doen en altijd hebben gedaan: we zijn allemaal omgekocht om het volk te verraden.”

Pikant genoeg meende Fajah dat ze afgelopen voorjaar zelf door het virus getroffen was, zo vertelde ze in het AD.”In het begin van de coronacrisis hadden mijn dochter, vriend en een huisgenoot symptomen. Of het echt corona was, weten we niet, maar het had er wat weg van. Ik had zelf wat hoofdpijnklachten en was heel erg moe, zó moe dat ik ’s middags gewoon wilde gaan liggen. Maar inmiddels is iedereen weer fit.”