Ex-vriend Teun Föhn: ‘Hij heeft me belazerd’ (‘Wat als sprookje begon, is nu een hel voor mij.’)

0

(Beeld: Instagram)

Jeroen Buijs, de ex-vriend van URK!-realityster Teun Föhn, voet zich belazerd en gekwetst door wat nu  zijn voormalige geliefde heet.  “Het enige wat ik kan zeggen is dat hij mij belazerd heeft en daar bedoel ik niet financieel mee. Hij is nu overal zijn straatje aan het schoonvegen. Wat voor mij als een sprookje begon, is nu een hel voor mij.”


In weekblad Privé vertelde Teun woensdag dat hij en Jeroen om de tafel hebben gezeten en in goed overleg hebben besloten een eind te maken aan hun relatie. “Helaas hebben wij afgelopen week, in goed overleg, besloten om een punt te zetten achter onze relatie. Met pijn in ons hart hebben wij deze moeilijke beslissing genomen.

Dat Teun in het weekblad vertelt dat ze beiden om de tafel hebben gezeten is volgens  Jeroen zelfs een regelrechte leugen: “We hebben al 2,5 maand geen contact meer met elkaar.” Jeroen is dan ook diep teleurgesteld en voelt zich enorm gekwetst.


“Ik ben emotioneel helemaal kapot”, zegt hij tegen Shownieuws. “Het enige wat ik kan zeggen is dat hij mij belazerd heeft en daar bedoel ik niet financieel mee. Hij is nu overal zijn straatje aan het schoonvegen. Wat voor mij als een sprookje begon, is nu een hel voor mij. Ben er helemaal kapot van. Dacht dat Teun de ware liefde was.”

Teun Föhn heeft inmiddels op Instagram de liefdesbreuk aan zijn volgers: Teun uitgelegd. De laatste tijd kwamen er regelmatig vragen waarom ik zo weinig post met Jeroen. Zoals jullie allemaal weten is Jeroen druk met het opzetten van zijn winkel “Jeroen Bloemen & Meer…… ” in Ossendrecht! Hij gaat begin juni officieel open. Ik ben enorm trots op hem. Hij is niet alleen een vakman, maar ook een doorzetter dus het gaat zeker een succes worden.