Ex Touriya Haoud wil haar 3 zoontjes afpakken: ‘De wereld mag van mij nu dan ook weten wat voor klootzak Greg is’

0

De net van kanker genezen Touriya Haoud is des duivels nu ex-man Greg Vaughan haar drie zoontjes Jathan (13), Cavan (10) en Landan (8) wil afpakken. “Hij wil de volledige voogdij en geen kinderalimentatie meer betalen. Heel de wereld mag van mij nu dan ook weten wat voor klootzak Greg is, ik ben er helemaal klaar mee’, zegt een woeste Touriya.


In weekblad Weekend windt Touriya Haoud er geen doekjes om. ‘Op de dag dat ik voor een maand naar Amsterdam zou vertrekken, heeft Greg een gerechtelijk bevel bij me at laten geven. Letterlijk drie kwartier voor ik naar het vliegveld zou gaan, stond de politie met de papieren voor de deur. Dat heeft Greg gewoon zo gepland. Hij wil de volledige voogdij en geen kinderalimentatie meer betalen. Heel de wereld mag van mij nu dan ook weten wat voor klootzak Greg is, ik ben er helemaal klaar mee’, raast Touriya. ’Ik ben nog maar nét gezond verklaard of hij wil de strijd wéér met mij aangaan. Ik dacht dat alle ellende van vorig jaar eindelijk achter de rug was, maar alles begint gewoon weer van voren af aan.”

Dan: “En eigenlijk nog erger. Die man is ziek in zijn hoofd. Hij denkt alleen maar aan zichzelf. Afgelopen maanden ben ik hem tegemoetgekomen. Zo verwachtte Greg van mij dat ik heen en weer zou vliegen naar zijn woonplaats Charlotte om de kinderen te kunnen zien. Ook wilde hij dat ik dichterbij kwam wonen en mijn huis in Los Angeles zou op geven, wat ik ook heb gedaan. We hadden de afspraak dat ik in New York ging wonen. Hij zou een huisje in Charlotte voor mij regelen, waar ik dan met de kinderen zou kunnen
slapen. Nu vindt hij dat ik daar moet gaan wonen, maar Charlotte voelt niet als mijn leven. Nu dreigt
hij de kinderen voor altijd bij me weg te houden’, aldus Touriya in Weekend.


Touriya Haoud kreeg eind vorig jaar te horen dat ze lymfeklierkanker had. Daar wordt nog steeds voor behandeld. In Beau Monde vertelde ze hoe ze ontdekte dat ze kanker had en hoe ze net op tijd hulp zocht. “Als ik die dag niet naar de eerste hulp was gegaan, was ik overleden.”, zegt ze aan het blad. Touriya was in Marokko toen ze een zwelling in haar nek ontdekte. Zelf dacht ze dat het gewoon van de stress was. “Want ik had veel stress gehad met mijn ex. Stress over waar de kinderen gingen wonen. Voor mijn gevoel was dit gewoon de reactie van mijn lichaam daarop.”

Toen ze naar Los Angeles wilde terugkeren woog ze nog maar 45 kilo en kon bijna niet meer lopen. “Op de terugweg naar L.A. moest ik met een rolstoel het vliegtuig in worden gebracht omdat ik niet eens meer zelf kon lopen.”, vertelde de actrice.

Een dag naar haar aankomst besloot ze naar het ziekenhuis te gaan. “De artsen vertelden me dat ik waarschijnlijk aan orgaanfalen was overleden als ik die dag niet naar de eerste hulp was gegaan, echt heel heftig.”

De chemokuren zijn nu nog maar een slechte herinnering voor de actrice. Ze blijft nog wel onder strenge toezicht. “Officieel ben je pas na vijf jaar in remissie, en ik moet nog om de paar maanden op controle komen. Maar de dokter zei: ’Ik maak me over jou geen zorgen.’”