Ex SYLVANA SIMONS, steenrijke ROLAND KAHN, wordt op zijn 70ste weer vader (‘Picasso was ongeveer mijn leeftijd toen hij nog een kind kreeg’)

0

(Beeld: NPO/SpotOn)

Multimiljonair Ronald Kahn, o.a. de ex van Sylvana Simons, wordt op zijn 70ste opnieuw vader. Moeder is de 35 jaar jongeren Cherry-Ann Person. Volgens Kahn treedt hij met zijn nakend vaderschap nu ‘in de voetsporen van de groten der aarde.’


De relatie van Kahn en Cherry-Ann Person maakten drie jaar geleden heel wat tongen los vertelt de multimiljonair aan Quotenet dat de zwangerschap van Cherry-Ann wereldkundig maakt. “Als je als oudere man een jonge vriendin hebt, dan wordt zij direct als hoer of golddigger gezien, en de oudere man als viezerik. Nou, ik kan je vertellen dat Cherry-Ann als juriste en investeerder in het vastgoed prima haar eigen boontjes kan doppen. Maar goed, niet te ontkennen valt dat ik inderdaad 35 jaar ouder ben.”

Volgens Kahn heeft leeftijd  niets te maken met energie. ‘We leven in een wereld vol taboes, een ervan is leeftijd. En dat is eigenlijk gek, want leeftijd heeft natuurlijk niets te maken met de energie die je hebt, of met je fysieke gesteldheid. Vergis je ook niet hoe snel de technologie gaat. Het zal niet lang duren voor we 120 worden, 140 of misschien wel 200. Dus het is de hoogste tijd dat we anders tegen leeftijd gaan aankijken,” zegt Kahn tegen Quotenet.


Kahn, nummer 416 in de Quote 500 met een vermogen van 130 miljoen meent dat hij met zijn aanstaand vaderschap in het voetspoor van de grote der aarde treedt. ‘Het zijn overigens de groten der aarde in wiens voetsporen ik treed. Picasso was ongeveer mijn leeftijd toen hij nog een kind kreeg, en Bernie Ecclestone werd zelfs nog vader toen hij 89 was. Dus in die zin ben ik nog een jonkie, haha!”

Van 2009 tot en met 2012 hadden Kahn en Sylvana Simons een knipperlichtrelatie. Toen die voorbij was zei Kahn over Sylvana: “Mijn ex was een vrouw die alleen maar nám. Daarbij was ze altijd boos. Ze wilde ook steeds zélf in de zon staan – dat plekje gunde ze een ander niet.“ Kahn was blij dat hij van Simons af was. “Ik ben er niet rouwig om dat het uit is. Integendeel.”

In KRO/NCRV’S Spot On vertelde Cherry-Ann over haar relatie met een 35 jaar oudere man.