Na pijnlijke breuk met jeugdliefde Selina: Anne-Sophie is de nieuwe liefde van Gers Pardoel

0


Na de pijnlijke breuk met jeugdliefde Selina van Gool, ze deed afgelopen januari aangifte van huisvredebreuk, intimidatie, geweld en bedreiging, heeft rapper Gers Pardoel (40) een nieuwe liefde gevonden. Het is de Vlaamse zakenvrouw Ann-Sophie Van Triel (25).

Kort na het heropenen van de terrassen werden Gers Pardoel en Ann-Sophie Van Triel samen in diverse horecazaken gespot in België. Hun gevoelens voor elkaar staken ze daarbij niet onder stoelen of banken, zo schrijft de Vlaamse krant HLN. Ann-Sophie had jarenlang een relatie met Westerlo-voetballer Tuur Dierckx, schrijft Het Laatste Nieuws. Tijdens hun relatie kreeg ze het stempel van sexy voetbalvrouw toebedeeld, inclusief pikante fotoshoots. De entourage van Gers Pardoel heeft bevestigd dat de twee een relatie hebben.


Voor Pardoel is dat een nieuwe strat in de liefde na de pijnlijke breuk met Selina van Gool, de moeder van zijn twee kinderen. Selina deed afgelopen januari aangifte tegen de zanger wegens huisvredebreuk, intimidatie, geweld en bedreiging.

Selina bevestigde de aangifte in gesprek met RTL Boulevard. In het belang van de twee kinderen wilde ze verder niks over de zaak zeggen, maar Weekend schreef dat de ex-geliefden in de afgelopen maanden enkel contact via e-mail hebben gehad. Begin dit jaar zagen de twee elkaar tijdens een vakantie op Curaçao echter toch en zouden ze ruzie hebben gekregen. Die liep naar verluidt uit de hand en een aangifte van Selina wegens bedreiging.


Pardoel en Van Gool kregen in 2007 een relatie. Ze gingen in 2017 uit elkaar, gingen vervolgens weer een relatie aan en verbraken die vorig jaar maart weer. Toen was de breuk echter definitief en die afhandeling liep verre van gladjes.

Ze belandden in een soort vechtscheiding, omdat de zanger en rapper moeite had met het feit dat Sélina al zo snel weer een nieuwe vriend had. Eén ding veranderde niet: Selina,  al tien jaar verantwoordelijk voor het management van Gers, bleef zijn manager.

Daar kwam pas vorig jaar een einde aan. Gers vertelde over die zakelijke breuk, afgelopen oktober, in het Vlaamse Dag Allemaal: “We hebben nu alleen nog maar contact per mail. Dat kan toch ook prima via de computer? We zien wel hoe zich dat in de toekomst evolueert.” Ook zei hij zich als ’huisvader’ in deze coronatijd uitstekend te vermaken en zelf geen behoefte te hebben aan een nieuwe partner. “De was, de boodschappen, het zorgen voor mijn kinderen, ik doe dat nu allemaal alleen. Waarom zou ik dan een vrouw nodig hebben? Om voor me te koken?”

Hij vertelde zeker te weten dat hun zakelijke breuk ’voor allebei alleen maar goed zal uitpakken’. Hij stelde ook dat zijn nieuwe management hem ’nieuwe energie geeft’. Voor Gers was 2020 ook een jaar van zo goed als geen optredens en festiviteiten. “Ik eet gezond, ik sport veel en ik maak nieuwe muziek.. Ik ben graag op mezelf en geniet volop van de tijd die ik heb met mijn kinderen. Dat is nu het allerbelangrijkste.”

Share.