Pagina titel ...

Ex Selina doet aangifte tegen Gers Pardoel wegens bedreiging

0

Selina van Gool, de ex-vriendin van Gers Pardoel, heeft aangifte tegen de zanger gedaan. Van Gool maakte bij de politie melding van huisvredebreuk, intimidatie, geweld en bedreiging.Selina bevestigde de aangifte in gesprek met RTL Boulevard. In het belang van de twee kinderen die ze met de zanger heeft, wil ze verder niks over de zaak zeggen. Deze week schrijft Weekend dat de ex-geliefden in de afgelopen maanden enkel contact via e-mail hebben gehad. Begin dit jaar zagen de twee elkaar tijdens een vakantie op Curaçao echter toch en zouden ze ruzie hebben gekregen. Die liep naar verluidt uit de hand en een aangifte van Selina wegens bedreiging.

Pardoel en Van Gool kregen in 2007 een relatie. Ze gingen in 2017 uit elkaar, gingen vervolgens weer een relatie aan en verbraken die vorig jaar maart weer. Toen was de breuk echter definitief en die afhandeling liep verre van gladjes.

Lees verder onder advertentie

Ze belandden in een soort vechtscheiding, omdat de zanger en rapper moeite had met het feit dat Sélina al zo snel weer een nieuwe vriend had. Eén ding veranderde niet: Selina,  al tien jaar verantwoordelijk voor het management van Gers, bleef zijn manager.

Daar kwam pas vorig jaar een einde aan. Gers vertelde over die zakelijke breuk, afgelopen oktober, in het Vlaamse Dag Allemaal: “We hebben nu alleen nog maar contact per mail. Dat kan toch ook prima via de computer? We zien wel hoe zich dat in de toekomst evolueert.” Ook zei hij zich als ’huisvader’ in deze coronatijd uitstekend te vermaken en zelf geen behoefte te hebben aan een nieuwe partner. “De was, de boodschappen, het zorgen voor mijn kinderen, ik doe dat nu allemaal alleen. Waarom zou ik dan een vrouw nodig hebben? Om voor me te koken?”

Hij vertelde zeker te weten dat hun zakelijke breuk ’voor allebei alleen maar goed zal uitpakken’. Hij stelde ook dat zijn nieuwe management hem ’nieuwe energie geeft’. Voor Gers was 2020 ook een jaar van zo goed als geen optredens en festiviteiten. “Ik eet gezond, ik sport veel en ik maak nieuwe muziek.. Ik ben graag op mezelf en geniet volop van de tijd die ik heb met mijn kinderen. Dat is nu het allerbelangrijkste.”


Share.

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();