Ex-schoonbroer Nicol bevestigt door Peter Gillis ontkende mishandeling: ‘Hij heeft wel degelijk vastgezeten en Nicol is wel degelijk degene die mishandeld zou zijn’

0

De ex-schoonbroer van Nicol bevestigt dat zij eind mei is mishandeld door haar vriend Peter Gillis: “Hij heeft wel degelijk vastgezeten en Nicol is wel degelijk degene die mishandeld zou zijn.”

Gisteren kwam het bericht naar buiten dat vakantieparkenmagnaat Peter Gillis, bekend van Massa is Kassa, eind mei is opgepakt nadat hij zijn vriendin Nicol Kremers zou hebben mishandeld. Gillis zou naar verluidt één nacht in de gevangenis hebben doorgebracht. Gillis en Nicol ontkenden, maar Jonathan, de Ex-schoonbroer van Nicol heeft het nieuws inmiddels bevestigd.


RTL Boulevards mediaverslaggever Rob Goossens heeft vrijdag contact gehad met de ex-schoonbroer van Nicol en die bevestigt de mishandeling door Peter Gillis: “Hij heeft wel degelijk vastgezeten en Nicol is wel degelijk degene die mishandeld zou zijn.”

Peter Gillis, bekend uit Massa is Kassa van SBS, zou eind mei zijn vriendin Nicol hebben mishandeld op het vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. Politie en Openbaar Ministerie houden zich op de vlakte over de identiteit, maar de personalia kloppen met die van Gillis.


Gillis advocaat Ton van de Biezenbos ‘ontkent noch bevestigt’ het bericht en politie en Openbaar Ministerie houden zich op de vlakte over de identiteit van de gearresteerde man. Ze laten slechts weten dat een 60-jarige bewoner is opgepakt wegens huiselijk geweld. Diens zaak komt 12 augustus voor de rechter. De personalia kloppen met die van Gillis.

Wat er die avond precies zou zijn gebeurd is niet bekend. Nicol zou geen aangifte hebben gedaan, maar het Openbaar Ministerie zou desondanks tot vervolging zijn overgaan. Wel laat het OM weten dat het incident heeft plaatsgevonden op 29 mei. “Verdachte heeft toen een nacht in de cel gezeten.”

Er zijn al vaker dingen voorgevallen tussen de twee, heeft de ex-schoonbroer van Nicol tegen goossens gezegd. Volgens Yvonne Coldeweijer zou Gillis zich in zijn eerdere relatie. Zij heeft begrepen dat Peter zijn vorige vriendin zelfs een keer twee dagen heeft opgesloten. “Hij heeft haar geslagen en gebeten.”

Nicol is, zo denkt Goossens, niet blij in die relatie. “Peter lijkt ook helemaal niets met haar kinderen te hebben. Als zij de zorg heeft voor de kinderen, dan zit zij in een chalet op zijn vakantiepark Prinsenmeer. Dat is natuurlijk al een beetje gek, zeker als je bedenkt dat blijkbaar (…) de kinderen onder toezicht van Jeugdzorg staan.”

Hij vervolgt: “Ik denk helemaal niet dat ze bij hem wil blijven. Sterker nog: ik denk dat ze van hem af wil, alleen dan zou ze ook afscheid moeten nemen van het luxeleventje. Peter is zo slim geweest om ervoor te zorgen dat alle luxe die zij in haar leven heeft, onder andere waar haar moeder in zit in Spanje, op zijn naam staat.”Begin maart ging het gerucht dat Peter en Nicol uit elkaar zouden gaan, omdat Nicol vreemd zou gaan. “Helemaal niks van waar”, reageerde Gillis destijds. Met hun relatie was volgens hem helemaal niets mis. Peter en Nicol reageren op hun eigen socialmediakanalen op het nieuws. Hiervoor gebruiken zij hun zelfbedachte ‘mediacode’. ‘Momenteel is er weer veel media-aandacht over ons. Daar kunnen we duidelijk over zijn: er klopt helemaal niets van. Code Rood dus!’, schrijft Peter. Ook Nicole alarmeert code rood: ‘Vandaag weer een heleboel media aandacht over de verhalen over ons! #CODEROOD’