Pagina titel ...
vrijdag, januari 24
Ex PSV’er Dries Mertens koopt mooiste huis van Leuven

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Ex PSV’er Dries Mertens en zijn vrouw Katrin Kerkhofs hebben ‘De Dry Coningen’ in Leuven. Het is het unieke, vroegere, stadshotel, Het barokke dubbelhuis stamt uit de eerste helft van de 16de eeuw.

Dries Mertens, die sinds 2013 voor Napoli speelt, en zijn vrouw Katrin Kerkhofs nemen, als de Rode Duivel terugkeert naar Begie, hun intrek in een echt monument. Het stel kocht ‘De Dry Coningen’een huis dat stamt uit de zestiende eeuw en werd bewoond door notabelen en burgemeesters.

(Lees verder na de advertentie)

 

De afgelopen jaren was dit het kantoor van vastgoedadviseur Alexandra Gevers. Volgens kenners is De Dry Coningen niet alleen ‘een architectonische parel’, maar ook nog eens ‘het mooiste huis van Leuven’. Hoeveel Mertens voor het huis betaald heeft is niet bekend.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK